02 / 05 / 2024

Triyanda evleri satış ofisi açıldı!

Triyanda evleri satış ofisi açıldı!

Egesel İnşaat'ın Torbalı Ayrancılar'da inşa ettiği 317 konutluk Triyanda Evleri'nin satış ofisi törenle hizmete sunuldu. açılışa Torbalı Kaymakamı Aydın Memük, Bornova Kaymakamı Kadri Canan da katıldı





Egesel İnşaat'ın Torbalı Ayrancılar'a yüzde 50'sinin yapımını tamamlandığı Triyanda Evleri'nin satış ofisi dün törenle hizmete açıldı. Egesel İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Şahin'in ev sahipliği yaptığı açılışa Torbalı Kaymakamı Aydın Memük, Bornova Kaymakamı Kadri Canan, Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez,  İzmir  Ticaret Odası Başkan Vekili Akın Kazançoğlu ve İzmir iş dünyasının tanınmış isimleri katıldı. 


Yükselen değer

1995 yılından bu yana inşaat sektöründe hizmet verdiklerini ve nitelikli projelere imza attıklarını dile getiren Şahin, Egebeta Gayrimenkul Danışmanlığı'nın da Triyanda Evleri'nin satış ve pazarlamasında tek yetkili olacağını söyledi. Egebeta Yönetim Kurulu Başkanı Gafur Alişer de, Egebeta Gayrimenkul Danışmanlığı ile sektöre hızlı bir giriş yaptıklarını belirterek, "Triyanda Evleri gayrimenkul danışmanlığı sektöründeki ilk satış ve pazarlama projemiz. Bu nedenle projeye özel bir önem veriyoruz. Triyanda Evleri Torbalı Ayrancılar'ın yükselen değeri olacak" dedi.


317 lüks konut

30 bin metrekare alan üzerinde toplam 317 adet konutun yer aldığı Triyanda Evleri projesinin birçok özelliğiyle öne çıktığını dile getiren Şahin, "Projemizde yeşil alanlara özel önem verdik. Triyanda Evleri'nin yüzde 77'si özel peyzajla ayrılmış yeşil alanlardan oluşuyor. Ev sahiplerine çok amaçlı spor sahası, açık hava sineması, market, kafe, 1000 metrekarelik kapalı fitness salonu, çocuk oyun parkları, yürüyüş parkurları, yetişkin ve çocuk yüzme havuzları, 24 saat kameralı güvenlik sistemi ve açık otopark alanı gibi birçok olanak sunuyoruz" diye konuştu.




Yeni Asır


Geri Dön