03 / 05 / 2024

EGM Bekçi alım başvuruları başladı mı? Jandarma bekçi alım şartları nedir?

EGM Bekçi alım başvuruları başladı mı? Jandarma bekçi alım şartları nedir?

EGM tarafından 3 bin yeni bekçi alımı yapılacak. Polis Akademisi Başkanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından alımı gerçekleştirilecek bekçi alımlarının ne zaman yapılacağı merak ediliyor. İşte tüm detaylar...



Uzun süredir heyecanla beklenen bekçi alımlarının ne zaman yapılacağı merak ediliyor. Bekçi olmak isteyen tüm adaylar EGM Bekçi alım başvuruları başladı mı? Bekçi alım şartları nedir? gibi soruların yanıtlarını yoğun bir şekilde araştırıyorlar. Çarşı ve Mahalle Bekçiliği ile ilgili Resmi Gazete'de yer alan bilgiye göre 3 bin yeni bekçi alımı yapılacağı açıklandı.

4 Mart 2022 tarihinde Resmi Gazete'de yayınlanan ilana göre Emniyet Genel Müdürlüğü Taşra teşilatlarında istihdam edilmek üzere 3 bin yeni bekçi alımı yapılacak.

Peki, bekçi alım başvuruları ne zaman? Bekçilik şartları ne? İşte tüm detaylar... 
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön