02 / 10 / 2024

EGM ve İŞKUR duyurdu! Bekçi olmak isteyenler hemen baksın!  İŞKUR bekçi alımı başvuru şartları nelerdir?

EGM ve İŞKUR duyurdu! Bekçi olmak isteyenler hemen baksın!  İŞKUR bekçi alımı başvuru şartları nelerdir?

İŞKUR bekçi alımı başvuruları geçtiğimiz günlerde duyuruldu. Peki, İŞKUR ve EGM bekçi başvuruları nasıl yapılıyor, şartları nelerdir? İşte detaylar…




Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdi duyuruda inşaat ve iş yerlerinde görevlendirilmek üzere bekçi alımı yapılacağını belirtti.

13 Ekim tarihinde başlayan başvuruların ardından İŞKUR bekçi alımı başvuru koşulları ve başvurunun nasıl yapılacağı vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı.

Peki İŞKUR bekçi alımı ne zaman? EGM PA Bekçi alımı başvurusu nasıl yapılır, şartları nelerdir?

EGM BEKÇİ ALIMI BAŞVURU NASIL YAPILIR 2022?

 EGM bekçi alımları için iki şekilde başvuru gerçekleştirebilirsiniz. EGM bekçi alımları başvurusunu  e-devlet sistemi üzerinden gerçekleştirebileceğiniz gibi www.pa.edu.tr adresi üzerinden de başvuru yapabilirsiniz.

İŞKUR BEKÇİ ALIMI BAŞVURULARI NE ZAMAN 2022?

İŞKUR bekçilik başvuruları 13 Ekim itibariyle başlandı. İŞKUR bekçi son başvuru tarihi ise 28 Ekim olarak belirtildi. Ancak İKUR tarafından açıklanan bekçi alımları özel sektöre yapılacağı için başvuru tarihleri değişkenlik gösterebiliyor.

İŞKUR BEKÇİ ALIMI HANGİ İLLER DE OLACAK 2022?

İŞKUR bekçi alımları İstanbul, Bursa, İzmir, Tekirdağ ve Bolu illerinde yapılacak.

BEKÇİ ALIMI BAŞVURU NASIL YAPILIR 2022?

Açıklanan bekçi alım ilanları İŞKUR üzerinden özel sektörlere yapılacak. Belirlenen şartları taşıyanlar, bekçi başvuru ekranı üzerinden başvurularını yapabilir. Bekçi alımı için başvurular aynı zamanda e-devlet üzerinden de yapılabiliyor.

EGM BEKÇİLİK BAŞVURUSU NASIL YAPILIR 2022?

EGM Bekçi alımları için başvurular e-devlet üzerinden gerçekleştirilmektedir. Bekçilik  başvurusu yapmak isteyen adaylar önce e-devlet ve polis akademisi resmi sayfaları üzerinden ön başvurularını yapmalıdır.

Açıklanan tarihler arasında başvurularını yapan adaylar başvuru formunu doldurarak Emniyet Genel Müdürlüğüne başvuru yapabilmektedir.

AB yeni planını açıkladı! Gaz borsasına müdahale hazırlığı!

Bakan açıkladı! Kadın çiftçilere 10 milyar liralık destek!

Electrolux bulaşık makineleri ne kadar? İndirim var mı? İşte 18 Ekim 2022 fiyat listesi…


Geri Dön