04 / 05 / 2024

Ehliyet alacaklar dikkat! Yaş şartı değişti! 

Ehliyet alacaklar dikkat! Yaş şartı değişti! 

Büyük otobüs kullanacak olan sürücülerde ehliyet yaş sınırı 26'ydı. Fakat yeni düzenlemeyle bu sınır 24'e düşürüldü. Bu sayede şoför açığının giderilmesi hedeflenirken ayrıca gençlerin istihdamına katkı sağlanması da amaçlanıyor. İşte detaylar...



GENÇ İSTİHDAMA KATKI İÇİN YAŞ SINIRI DÜŞÜRÜLDÜ!

Ayrıca yolcu taşımacılığı yapacak firmalar için prosedürlerin hızlandırılmasına yönelik düzenlemede yürürlüğe sokuldu. Bu kapsamda şoför açığının kapatılması ve gençlerin istihdamına katkı sağlanması için büyük otobüs kullanacak şoförler için ehliyet yaş şartı 26'dan 24'e düşüldü. 

LOGO VE AMBLEM

Terminal işletmeciliği faaliyetlerinde bulunanlar için uygulamalardan kaynaklanan sorunların çözümüne yönelik kısa unvan, logo ve amblem kullanımında kolaylık sağlandı. Mesleki saygınlık kriterlerini karşılayamayan firmalar için yetki belgesi iptali yerine geçici olarak faaliyet durdurma uygulaması yürürlüğe alındı.

Mercedes-AMG CLA Shooting Brake 172 bin TL zamlandı! İşte Mercedes-AMG CLA Shooting Brake 14 Ocak 2023 fiyat listesi

Korkmaz'dan sütlü kahve severlere yeni Otantik Cezve... İşte 14 Ocak 2023 fiyat listesi...

Toyota Land Cruiser'ın Ocak ayı fiyatı ne kadar oldu? İşte Toyota Land Cruiser 14 Ocak 2023 fiyat listesi...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön