03 / 05 / 2024

Ehliyet sahipleri aman gözden kaçırmasın! Yoksa 2.534 TL ceza kapıda! İşte detaylar!

Ehliyet sahipleri aman gözden kaçırmasın! Yoksa 2.534 TL ceza kapıda! İşte detaylar!

Ehliyet sahiplerine duyuruldu. Otomobili olan vatandaşlar eğer bunu yaptırmazlarsa, 2.534 TL ceza kapıda! İşte detaylar!



Kış lastiğini otomobili olan vatandaşların 1 Aralık itibari ile yaptırması gerektiği ancak hususi araçlar için zorunlu olmadığı belirtilirken bunun yanında kullanmanın çok önemli olduğu açıklandı. Buna ek olarak ticari araçların mutlaka yaptırması gerektiğinin altı çizildi. Zorunlu kış lastiği uygulaması 1 Aralık itibari ile uygulamaya girdi. Bu noktada denetimler de başlarken kullanmayan araç sahiplerine 2 bin 534 TL’ye kadar ceza verileceği yinelendi.

2 BİN 534 TL CEZA ÖDEMEK ZORUNDA KALABİLİRSİNİZ!

Yapılan açıklamaya göre bu yıl zorunlu kış lastiği uygulaması ile doğru lastiği kullanmayan sürücülere 1.152 TL ceza kesileceği belirtilirken 2023 yılı itibari ile de bu karara uymamanın cezasının 2 bin 534 TL olacağı vurgulandı.

1 NİSAN’DA SONA ERECEK!

Trafiğe çıkan araç sürücülerinin gündeminde olan ve onları yakından ilgilendiren önemli bir açıklama yapıldı. Araç sürücülerine kritik bir uyarıda bulunuldu. Bu uyarıda hala kış lastiği olmayan otomobil sahiplerinin yaptırması gerektiği ifade edildi. Yaptırmayan sürücüler 2 bin 534 TL ceza ödeyecek ve 1 Aralık’ta başlayan uygulamanın 1 Nisan’da sona ereceği de belirtildi.

KIŞ LASTİĞİ UYGULAMASI 15 KASIM’DA BAŞLADI

Kış mevsiminin önemli noktalarından olan Bolu’da düşük sıcaklıklar sebebiyle zemindeki buzlanmalar yüzünden araçların kaymasını engellemek için zorunlu kış lastiği uygulamasının erken başladığı sürücülere aktarıldı. Bununla beraber 15 Kasım’da başlayan kış lastiği uygulaması 15 Nisan 2023 tarihine kadar devam edeceği ilgililer ile paylaşıldı.

EVDE BAKIM MAAŞI YATAN İLLER ARALIK AYI 2022 GÜNCEL LİSTE AÇIKLANDI MI?

Merak edilen diğer bir konu evde bakım maaşı. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı evde bakım maaşını her ayın 15 - 31 arasında hesaplara yatacağını açıkladı.

Ev sahibi kiracı davalarına hangi mahkeme bakar?

Zonguldak TOKİ kura sonuçları açıklandı mı? TOKİ Zonguldak kura çekilişi ne zaman açıklanacak?

Hisseli tapu başınıza dert olmasın! Hisseli tapu nasıl ayrılır?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön