30 / 04 / 2024

Ekmeğe zam kapıda! 240 gram ekmek 10 liraya satılacak!

Ekmeğe zam kapıda! 240 gram ekmek 10 liraya satılacak!

Ekmeğe zam kapıda. Fırıncılar ekmeğin gramajının 260’a çıkartılarak fiyatının da 10 TL yapılmasını talep ediyorlar. Peki ekmeğe zam mı gelecek? İşte detaylar...



Seçimin ardından market raflarında bazı ürünlerin fiyatları peş peş zamlandı. Bu zamlardan sonra şimdi de ekmek fiyatının artacağı gündeme bomba gibi düştü. 

Ekmeğe zam kapıda! 240 gram ekmek 10 liraya satılacak!

Fırıncılar, İstanbul’da şu an 6 TL'ye satılan 240 gram ekmeğe zammın kaçınılmaz olduğunu belirtiyor. Ekmeğin gramajının 260’a arttırılarak fiyatının da 10 TL'ye yapılmasını talep ediyorlar. 

Peki, ekmeğe zam ne zaman gelecek? İşte detaylar... 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön