Altın & Dolar

Ekonomist Selçuk Geçer dolar '38 TL olacak' dedi! Net tarih verdi! Hazır olun, geç bile kalındı!

Dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların 38 TL olacağı tarihi açıklayarak önemli değerlendirmelerde bulundu.

Ekonomist Selçuk Geçer'den son dakika dolar yorumu geldi. Geçer, doların 38 lira olacağını söyleyerek o tarihi işaret etti. 

DOLAR REKOR KIRACAK!

Selçuk Geçer, doların sene sonunda 40 lira olacağını söyledi. Geçer, enflasyon verileri ve TCMB'nin faiz politikalarının bu seviyelere ulaşmayı desteklediğini ifade etti.

DOLAR O TARİHTE 38 TL OLACAK!

Selçuk Geçer, özellikle eylül ve ekim ayını işaret ederek doların 38 lira olacağını söyledi.  Piyasanın düşük faiz artışlarını fiyatladığını ve bundan dolayı dövizin yükselmeye devam ettiğini vurguladı.

Geçer, Euro'nun 32 TL'yi geçtikten sonra Samimi Haber internet sitesinde yer alan köşesinde "Artık dolar 38 TL" başlıklı bir yazı kaleme aldı.

Doların 38-40 lira aralığını göreceğini belirten Geçer, bu seviyenin en geç Eylül ekim ayında gerçekleşeceğini açıkladı. 

GEÇ BİLE KALINDI!

Doların bu kadar kısa sürede 38-40 lira seviyelerine çıkmasına yönelik 'bu kadar çabuk mu'' sorusuna Geçer 'geç bile kalındı' yanıtını verdi. 

FAİZ DAHA KONTROLLÜ ŞEKİLDE ARTIRILACAK

Merkez Bankası'nın geçen ay açıklanan faiz kararında doları baskılamak uğruna şimdilik faizde aşırıya kaçılmayacağını söyleyen Geçer ''Dolar istenilen, yani hem yabancı hem yerlinin ikna olacağı seviyeye kadar faiz daha kontrollü artırılacak.'' dedi. 

HAREM ALTIN DÖVİZ KURLARI! DOLAR/TL BUGÜN NE KADAR? 25 HAZİRAN 2024 DOLAR ALIŞ SATIŞ FİYATI

25 Haziran 2024 dolar/TL kuru yatırımcıların odağında yer alıyor. Dolar alıp satmak isteyenler güncel dolar kurunu araştırıyor. Bu kapsamda ilk olarak Harem  döviz kurları araştırılıyor. Dolar/TL kuru 33,00 lira oldu. Euro kuru ise 35,147 liradan satılıyor. 

22 ayar 10 gram bilezikte alış satış fiyatı hesaplandı! İşte alış satış farkı! Bilezik bozdururken dolandırılmayın!

Altında Fed belirsizliği! Harem altın alış satış fiyatı! Bugün altın fiyatları ne kadar? 25 Haziran 2024 altın fiyatları