Ekonomi

Dolar adım adım 25 TL'ye gidiyor! Ekonomist Selçuk Geçer yeni tarihi açıkladı!

Ekonomist Selçuk Geçer dolar yatırımı yapacakları uyardı. Dolar kurunun yeniden yükselerek 25 TL olacağını söyledi. Ayrıntılar haberimizde.... Geçer, dolar kurunun yeniden yükseleceğini ve 25 TL olacağını söyledi

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer doların yönü hakkında yeni bir açıklama yaptı. Geçer, dolar kurunun yeniden yükseleceğini ve 25 TL olacağını söyledi. 

Dolar kuru için çarpıcı açıklamalarda bulunan Selçuk Geçer'den yeni açıklama geldi. Geçer doların önce 17,50 TL bandını geçerek 18 TL'ye ulacağını ardından 25 TL seviyelerinde işlem göreceğini açıkladı.

Dolar kuru geçtiğimiz haftayı 17,32 TL bandında  tamamladı. Yeni haftaya dolar 17,35 TL seviyelerinde başlarken bugün ise aynı seviyesini koruyor. 

Dolar kurunda şu günlerde sakin bir seyir gözlemleniyor. Dolardaki sakinliğin arkasında Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın Perşembe günü açıklayacağı faiz kararı yer alıyor. 

Piyasaların gözü bu hafta ekonomik verilere çevrilecek. Merkez bankası faiz kararını Perşembe günü açıklayacak. Tüketici güven endeksi ve sanayi kapasite kullanım oranı da beklenen veriler arasında yer alıyor.

Bir önceki toplantıda politika faizini yüzde 14 seviyesinde sabit bırakmıştı. Ekonomistler, bankanın bu toplantıda da faizi sabit bırakacağını öngörüyor.

Perşembe günü TCMB tarafından açıklanacak olan faiz kararının piyasalar üzerinde etkili olması bekleniyor.

Merkez Bankası tarafından yapılan açıklamada "TCMB, fiyat istikrarı temel amacı doğrultusunda enflasyonda kalıcı düşüşe işaret eden güçlü göstergeler oluşana ve orta vadeli yüzde 5 hedefine ulaşıncaya kadar elindeki tüm araçları liralaşma stratejisi çerçevesinde kararlılıkla kullanmaya devam edecektir" ifadelerine yer verildi.

Merkez Bankası'nın 12 ay sonraki dolar kuru beklentisi 20 TL iken Selçuk Geçer beklentisini 25 TL olarak açıkladı. Geçer yatırımcıları dolar kuru için uyardı ve tarih verdi. Doların 25 TL olacağı o tarih...
 

''DOLAR 25 TL OLACAK''

Selçuk Geçer ABD'nin 3 defa faiz artışı yapacağını söyledi. Eğer böyle bir artış olmaz ise Türkiye'de doların euroyu geçeceğini öngörüyor. Türkiye'de sonbaharda  yüzde 120 civarında bir operasyon beklentisi olduğunu vurgulayan Geçer Eylül ayında doların 20 TL kasım ayında ise 25 TL olacağını söyledi. 

Dolardaki sakinlik yanıltmasın! Tüm piyasa bu ayrıntıya odaklandı, herkes nefesini tuttu! Dolarda son dakika gelişmesi

Dolar için herkes tek bir tarihe odaklandı! Çok az kaldı, doları olanlar acil öğrenmeli!