Kent Haberleri

Dolarda son dakika depremi! Dolar bu tarihte yerle bir olacak! İslam Memiş'ten peş peşe ilaç gibi tahminler!

Hem doları olanları hem de dolar almak isteyenleri yakından ilgilendiren son dakika açıklaması piyasa kahini olarak bilinen İslam Memiş'ten geldi. İşte dolarla ilgili o son dakika tahminleri...Konu ile ilgili olarak verilen son dakika detaylarına göre, altın ve dolar ile ilgili tahminlerini peş peşe açıklayan İslam Memiş, doların ne zaman düşeceği ile ilgili de çarpıcı açıklamalar yaptı

Hem doları olanları hem de dolar almak isteyenleri yakından ilgilendiren son dakika açıklaması piyasa kahini şeklinde bilinen İslam Memiş'ten geldi.

Konu ile ilgili olarak verilen son dakika detaylarına göre, altın ve dolar ile ilgili tahminlerini peş peşe açıklayan İslam Memiş, doların ne zaman düşeceği ile ilgili de çarpıcı açıklamalar yaptı.

Peki İslam Memiş dolar kuru ile ilgili neler söyledi? İşte İslam Memiş'in dolar kuru ile ilgili son dakika açıklamaları...

Medyatava'da yer alan habere göre, piyasalar uzun süredir oldukça hareketli. Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, Türkiye'de özellikle dolar kuru son dönemlerde yeniden yükselişe geçti ve adeta 19 Türk Lirası sınırına da dayandı. 

Merkez Bankası'nın faiz artırımı ve Fed'den gelen rekor faiz artışları dolar kuru üzerinde oldukça belirleyici oluyor. Peki dolar kurundaki artış devam edecek mi? İşte bununla ilgili olarak Piyasa Kahini olarak bilinen Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten son dakika açıklaması geldi. Konu ile ilgili olarak verilen bilgiye göre, İslam Memiş, dolar yatırımcıları ve dolar borcu olanlara çok önemli uyarılar yaptı.

Dolar ne zaman düşecek?

Piyasa Kahini olarak bilinen İslam Memiş, dolar kurunun 18 lira 66 kuruş olduğu şu günlerde, çok ilginç bazı açıklamalar yaptı.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Altın ve ekonomi piyasaları uzmanı İslam Memiş, dolar alanları uyararak çok önemli açıklamalar yaptı. Dolar kuru hızla yükselirken, diğer para birimleri dolar karşısında  adeta erimeye başladı. Gözler doların düşüp düşmeyeceğine odaklanırken, İslam Memiş, korkutan piyasa değerlendirmeLERİ yaptı. Altın yükselirken dolar o işte tam da o tarihte düşüşe geçiyor.

Son dönemlerde yaptığı piyasa analizleriyle dikkat çeken Ekonomist İslam Memiş, hızla yükselen dolar için bir son dakika 'Düşüş' uyarısı yaptı. 18,60 seviyelerine dayanan dolar/TL kurunun Ekim sonunda geri vites yapacağını duyurdu.

Ayrıca altın fiyatlarında yükselişin süreceğini kaydeden İslam Memiş, doların ise düşüşe geçeceğini dile getirdi. İslam Memiş, "Dolarda Ekim sonunda bir düşüş beklediğini kaydetti.

 

Dolarda kıyamet işte şimdi koptu! Selçuk Geçer bu kez hem kötü haberi verdi hem de son dakika tahmini yaptı!

SSK, BağKur, Emekli Sandığı emeklilerinin 2023 zammı peş peşe hesaplandı! 1 Ocak 2023 yeni zam oranlarına hemen bakın!

5 bankada peş peşe deprem! Garanti, Ziraat Akbank, TEB, ING tek tek açıkladı! Tabloyu görenler inanamadı! Hemen bakın!

Altının Efendisi İslam Memiş'ten 1 gram bile altını olana panzehir gibi açıklama! Hemen bakın! Tam 15 gün sonra...