Ekonomi

Doların düşeceği tarihi Piyasa Kahini İslam Memiş duyurdu! Dolar işte tam da bu tarihte düşecek! Sakın bakmadan geçmeyin

Yaptığı tahminlerle dikkat çeken Finans analisti İslam Memiş, gündemden düşmeyen dolar kuru ile ilgili çok önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...Konu ile ilgili verilen bilgilere göre, göre, Borsa İstanbul günü rekorla kapattı, gram altın da yükselişine hız kesmeden devam ediyor

Avrupa Merkez Bankası'nın faizi yüzde 75 baz puan artırması piyasaları da adeta salladı. Konu ile ilgili verilen bilgilere göre, göre, Borsa İstanbul günü rekorla kapattı, gram altın da yükselişine hız kesmeden devam ediyor.

Yine verilen detaylara göre, dolar ve Euro’da yaşanan yükselişler yatırımcıların yüzünü güldürdü. Konu ile ilgili son dakika açıklamaları yapan ve Piyasa Kahini Finans analisti İslam Memiş, doların fiyatına dikkat çekti ve “Gram altın pozitif ayrışıyor” dedi.

Peki Piyasa İslam Memiş dolar kuru ile ilgili olarak neler dedi? Dolar  düşecek mi yoksa yükselecek mi? İşte merak edilen detaylar...

TGRT Haber'den Gülden Kılıç'ın aktardığına göre, Eylül ayıyla beraber piyasalarda başlayan hareketlenme adeta zirveye doğru tırmanıyor. Verilen detaylara göre, Avrupa Merkez Bankasının 75 baz puanlık faiz artırma kararı piyasaları da yerinden oynattı.

Borsa İstanbul, hem yurt içi hem de yabancı yatırımcının ilgi odağına girerken, buna paralel olarak dolar, Euro ve gram altında da gözle görülür bir artış olduğu belirtildi.

TGRT Haber'de piyasaları yorumlayan ve her dediği tahminler tek tek tutan Piyasa Analisti İslam Memiş, gram altın için yıl sonu hedefinin halen geçerli olduğunu belirtti. İslam Memiş ayrıca yaptığı açıklamada tüm emtiaların yükselişe geçtiğini dile getirdi. İslam Memiş dolar için Eylül sonunda düşüş beklediğini de sözlerine ekledi.

DOLAR DÜŞECEK Mİ? DOLAR NE ZAMAN DÜŞECEK?

Yine verilen son dakika bilgilerine göre, Borsa İstanbul, yüzde 3’ün üzerinde bir artışla adeta rekor üstüne rekor kırdı. Yukarı yönlü hareketin sürüp sürmeyeceği konusunda önemli açıklamalar yapan İslam Memiş, borsanın 3.500 seviyesinde ve rekor tazelemeye devam ettiğini belirterek, sistemin desteklediği bir borsa olduğunu belirterek, ayrıca farklı ödeme araçlarının getirisi olmadığı için yatırımcının borsaya yöneldiğini kaydetti.

İslam Memiş yaptığı son dakika açıklamalarında geçen sene de bu senaryoyu gördüklerini dile getirdi ve seçim sürecinde olduğu için borsanın desteklendiğini düşündüğünü belirtti. 

Yükselişlerin soluksuz devam edişinin biraz risk oluşturduğunu dile getiren İslam Memiş, 3.000 puan seviyesi civarında teknik olarak düzeltmeye ihtiyaç olduğunu ve dolarda Eylül ayının sonunda bir düşüş beklediğini söyledi. İslam Memiş "Eğer bu gerçekleşirse dolar/TL kurunu etkileyecektir." dedi. 

 

Maaşlarda son dakika zam depremi! Emeklilerin 2023 zamları tek tek hesaplandı! Duyan inanamadı! Hemen bakın

Asgari ücrette zam fitili ateşlendi! Asgari ücretliler şimdi her şeyi bırakın, acilen bu son dakika haberine bakın!

Yastık altında 2 bin liranız varsa hemen bu 2+1 ev fırsatına göz atın! TOKİ'den Eylül müjdesi!