Kent Haberleri

Ekonomist Selçuk Geçer dolar 40 TL olacak dedi! Beklenen o tarihi açıkladı! Sayılı gün çabuk gelir! Hemen bakın

Dolar yorumları ile bilinen ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolar 40 TL olacak dedi ve tarihi açıkladı. Sayılı gün çabuk gelir! Hemen bakın.Dediği gibi dolar tahminleri tek tek çıkan Geçer, doların 40 TL olacağı tarihi de açıkladı

2022 yılında yaptığı dolar yorumları ile dikkatleri üzerine çeken  Ekonomist Selçuk Geçer, geçen sene doların 12 liralardan 18 liralara kadar yükseleceğini söylemişti. Dediği gibi dolar tahminleri tek tek çıkan Geçer, doların 40 TL olacağı tarihi de açıkladı. 

Yaptığı dolar yorumları ile adını sıkça duyduğumuz ekonomist Selçuk Geçer, dolar 40 TL olacak dedi ve tarihi açıkladı. Dolar yorumu gündeme bomba gbi düşerken yatırımcıları uyardı. Bir, iki demeden dolar alın diyen Geçer, o günün hemen geleceğini açıkladı.  Sayılı gün çabuk gelir! Hemen bakın...

DOLAR 40 TL OLACAK!

Bu hafta ABD enflasyon rakamları açıklandı. Rakamlar beklentiler doğrultusunda geldi. Selçuk Geçer, dolardaki yükselişlere dikkat çekerek tam 40 TL olacağını söyledi ve yatırımcıları tek tek uyardı.
2023 yılında doların 40 TL seviyelerimde olacağını belirten Selçuk Geçer, Şubat ayından sonra doların 24 TL bandına yükseleceğinin vurgusunu yaptı.

Yatırım yapmak isteyenleri uyaran Selçuk Geçer,  2023 yılı sonunda dolar fiyatının 40 TL'den fazla olabileceğini söyledi. Dolar bozdurmak isteyenlerin acele etmemesi gerektiğini  belirten ünlü ekonomist dolardaki yükselişlere hazır olun dedi. 

MERKEZ BANKASI DOLAR TAHMİNİ!

Dün Merkez Bankası yıl sonundaki dolar tahminini açıkladı. Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın Piyasa Katılımcıları Anketi'ne göre, yıl sonu enflasyon artış beklentisi yüzde 32,46 olurken, yıl sonu dolar/TL beklentisi 23,12 olarak kaydedi.

Katılımcıların yıl sonunda dolar/TL beklentisi 23,12 lira olurken, 12 ay sonrası dolar/TL beklentisi ise 22,77 liradan 23,43 liraya yükseldi.

DOLARDA SON DURUM!

Son dakika dolar kuru küçük ve büyük ölçeklli yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Dolar endeksi bugün de 101 seviyesinde değerlenirken dolar/TL 19,11 liradan alınıp 19,13 liradan satışa sunuluyor.  Dolar kuru açılışta 18,92 liradan güne başlarken en yüksek bugün 18,908 lira seviyesi test edildi. Dolar kuru dün kapanışta 19,09 lira seviyesinden işlem gördü.

Dolar 16 gün içinde tam anlamıyla bu kadar olacak! Hemen bakın! Yastık altında doları olanlar şimdiden hazır olun

Altın fiyatları tozu dumana kattı! Bu rakamları görenlerin gözleri fırladı! Hemen bakın! 14 Ocak 2023 altın fiyatları