16 / 05 / 2024

Ekrem Akyiğit: Bugün başlasam gayrimenkulü seçerdim

Ekrem Akyiğit: Bugün başlasam gayrimenkulü seçerdim

Bugünün başarılı iş insanlarına `İlk kez bugün kendi işinizi kuracak olsaydınız ne yapardınız' diye soran Capital Dergisi, ilginç yanıtlar aldı



Rekabetçi bir iş fikri bulmanın, yeni bir iş kurmanın düne göre çok daha zorlaştığı günümüzde, girişimcilerin kafasını en çok yoran soru `Nereye yatırım yapmalıyım' sorusudur. Bundan sadece 15 yıl öncesinde kaliteli ürüne sahip, müşteri memnuniyetini sağlayan değişik sektörlerdeki çoğu şirketin başarılı olduğu görülürken, bugün sınırların kalmadığı bir dünyada iş yapmak giderek zorlaşıyor. Bu noktadan yola çıkan Capital Dergisi, `Bugünün başarılı iş insanları, bugün ilk kez iş kuracak genç bir girişimci olsalardı, hangi sektörlere girerdi' sorusuna yanıt yaradı.

Adresim inşaat ve gayrimenkul olurdu

Collezione'un kurucusu Ekrem Akyiğit: Bugün ilk işimi kuracak olsam, gireceğim sektör gayrimenkul ve inşaat. Sektörde çok yüksek talep var ve arz yetersiz kalıyor. Bankalar da konut için tüketiciye cazip olanaklar sunuyor. Görünen o ki inşaat ve gayrimenkul, gelecek 5 yıl içinde önce kazanan sektörler arasında ilk sıralarda yer alacak.
Hürriyet


Geri Dön