27 / 04 / 2024

Ekrem İmamoğlu açıkladı! Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı’nda test sürüşü başladı!

Ekrem İmamoğlu açıkladı! Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı’nda test sürüşü başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda 2017'den bu yana durmuş bir proje olan “Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı”nda test sürüşlerinin başladığını duyurdu.



Merakla beklenen yerel seçimlere artık sayılı günler kala siyasi partilerin çalışmaları da  hız kesmeden devam ediyor. Resmi sosyal medya hesabı üzerinden mega kent İstanbul'daki raylı sistem projeleri ile ilgili sık sık paylaşım yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu pek çok kişinin beklediği müjdeyi verdi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu resmi sosyal medya hesabı https://twitter.com/ekrem_imamoglu üzerinden yaptığı paylaşımda 2017'den bu yana durmuş bir proje olan “Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı”nda test sürüşlerinin başladığını duyurdu.

Paylaşımında iyi çözümler ürettiklerini dile getiren İBB Başkanı İmamoğlu 
metro hatlarının fizibilitesini iyi yaptıklarını projelerini iyi çizdiklerini belirterek, "Güzel finansal çözümler üretiyoruz. Yarım yamalak temel atmalar, projesiz/finanssız sözde başlangıçlar yapmıyoruz. Ümraniye Ataşehir Göztepe Metrosu bölgenin can damarı olacak." ifadelerini kullandı. 


İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun paylaşımı şu şekilde:

Biz iyi çözümler üretiyoruz.

Metro hatlarının fizibilitesini iyi yapıyor, projelerini iyi çiziyor, güzel finansal çözümler üretiyoruz. Yarım yamalak temel atmalar, projesiz/finanssız sözde başlangıçlar yapmıyoruz. Ümraniye Ataşehir Göztepe Metrosu bölgenin can damarı olacak.

 


İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun paylaşımına gelen yorumlar şu şekilde:


 13 kilometre uzunluğa sahip seyahat süresini 20 dakikaya düşüren ve 11 istasyondan meydana gelen Metro hattında saatte 44 bin yolcu taşınması planlanıyor. Söz konusu metro hattı Kadıköy-Kartal Metrosu ve Üsküdar-Ümraniye Metrosuyla entegre olarak çalışacak.  

 

Maaşı 10 bin TL ve daha düşük olan emeklilere müjde: 'Emekli kartı' geliyor! Doğalgaz, elektrik ve gıda yardımı..

Merkez Bankası az önce resmen açıkladı! Dolar kuru yıl sonunda işte tam bu kadar olacak!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: 2019-2024 arasında  TOKİ  8.500 adet, KİPTAŞ 10 bin 39 adet konut teslim etti!


Geri Dön