28 / 04 / 2024

Ekrem İmamoğlu 'Sabit taksitle sosyal konut ürettik' dedi, vatandaştan yorum geldi: 'Darısı TOKİ mağdurlarının başına'

Ekrem İmamoğlu 'Sabit taksitle sosyal konut ürettik' dedi, vatandaştan yorum geldi: 'Darısı TOKİ mağdurlarının başına'

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu yaptığı paylaşımda asgari ücretin altında ve sabit taksitle sosyal konut ürettiklerini söyledi. Paylaşıma TOKİ mağdurlarından da yorum gecikmedi...



Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından 2019 yılında başlatılan “100 Bin Alt Gelir Grubu Sosyal Konut Projesi” çerçevesinde hak sahibi olan vatandaşlar, konutlarının 4 senedir teslim edilmemesi ve ödeme planlarında değişiklik yapılarak konut fiyatlarının ve aylık taksitlerin artırılması sebebiyle tepkilerini sık sık dile getiriyor.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu yaptığı paylaşımda asgari ücretin altında ve sabit taksitle sosyal konut ürettiklerini söyledi. Yapılan bu paylaşıma  TOKİ  mağdurlarında da yorum gecikmedi.

Ekrem İmamoğlu resmi X hesabı https://twitter.com/ekrem_imamoglu üzerinden yaptığı paylaşımda "Asgari ücretin altında ve sabit taksitle sosyal konut ürettik. İsrafı bitirdik, hizmeti getirdik." dedi.

Söz konusu paylaşımın altına gelen bir yorum dikkat çekti. O yorumda şu ifadeler yer aldı: "Darısı TOKİ mağdurlarının başına olsun! İnsanlar verilen sabit taksit sözünün tutulması için her gün eylem yapıyor".


Ekrem İmamoğlu'nun paylaşımı şu şekilde:

İşte Ekrem İmamoğlu'nun paylaşımına gelen yorumlar...

 

 

 

Naci Görür, Murat Kurum'un danışmanı olacağı iddiasına yanıt: Bana rozet takamazsınız!

Şimdi emlak almanın zamanı mı? Vatandaşlar bekliyor mu, alım yapıyor mu?

TOKİ'den 4 şehre 1.545 yeni konut müjdesi! Tarihler tek tek açıklandı!


Geri Dön