29 / 04 / 2024

Ekrem İmamoğlu'nun babası Hasan İmamoğlu'nun mal varlığı!

Ekrem İmamoğlu'nun babası Hasan İmamoğlu'nun mal varlığı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu kendisinin ve babası Osman İmamoğlu'nun mal varlığını açıkladı. İşte Ekrem İmamoğlu'nun babası Hasan İmamoğlu'nun mal varlığı...



İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, basın bürosu aracılığıyla kendisinin, eşi dilek İmamoğlu ve babası Osman İmamoğlu'nun mal varlığını açıkladı.

Ekrem İmamoğlu'nun babası Hasan İmamoğlu'nun mal varlığı ise şöyle: 

"Güngören'de dükkan, Yalova Termal'de tarla, Beylikdüzü'nde 4 arsa, mesken ve konut, Trabzon Akçaabat'ta galerili dükkan-konut,  Ankara  Sincan'da arsa, Trabzon Akçaabat'ta tarla, Balıkesir Edremit'te konut, 7 arsa ve mesken, Aydın Kuşadası'nda arsa." 

Hasan İmamoğlu ayrıca yüzde 20 hisse (1 milyon 400 bin) ile İmamoğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'nin kurucu ortağı. 

İmamoğlu İnşaat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi üzerine kayıtlı bulunan gayrimenkuller şunlar: 

"Güngören'de 6 büro, Beylikdüzü'nde 6 dükkan, 4 konut ve yarı hisseli 6 büro, Büyükçekmece'de bir mesken ve iki dükkan, Beylikdüzü'nde A tipi dubleks iki mesken, Beylikdüzü'nde bir daire."

Şirketin proje aşamasında, dükkan (900 bin lira), daire (1 milyon 650 bin lira), daire (1 milyon 580 bin), daire, ofis ve dükkan (35 milyon 272 bin lira) ve daire+dükkanı (11 milyon 264 bin lira) bulunuyor.

Ekrem İmamoğlu nun babası Hasan İmamoğlu nun mal varlığı!

 

Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu'nun mal varlığı!

Ekrem İmamoğlu mal varlığını açıkladı!
 


Geri Dön