06 / 05 / 2024

Hasan İmamoğlu mal varlığı

Hasan İmamoğlu mal varlığı

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu kendisinin ve babası Osman İmamoğlu'nun mal varlığını açıkladı. İşte Ekrem İmamoğlu'nun babası Hasan İmamoğlu'nun mal varlığı...

Ekrem İmamoğlu'nun babası gayrimenkul zengini çıktı!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun babası Hasan İmamoğlu'nun Kaz Dağları'nda 60'ın üzerinde 128 dönüm arazi, 24 daire, 6 kerpiç ile 2 köy evi satın aldığı belli oldu.

İBB Başkanı İmamoğlu'ndan 1,6 milyar TL'lik villa açıklaması! İmamoğlu İnşaat'a ait! 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Sarıyer Emirgan’da yaklaşık 1,6 milyar TL değerinde 3 villasının olduğu ve bu villaları mal beyanında göstermediğine yönelik çıkan iddialarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Ekrem İmamoğlu'ndan dönüşüm açıklaması: Kamu kurumları birlikte çalışmalı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, kentsel dönüşüm ve depreme dikkat çekerek kamu kurumlarının birlikte çalışması gerektiğini dile getirdi. İşte İmamoğlu'nun o açıklamaları...

Ekrem İmamoğlu’ndan Kanal İstanbul tepkisi: Çölde şehir kurmuyorsunuz, burası İstanbul!

Dünya Su Günü etkinliğinde önemli açıklamalar yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu son zamanlarda sık sık gündeme gelen tartışmalı proje Kanal İstanbul ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar... 

Ekrem İmamoğlu ve babasının dolandırıcılık iddiasıyla yargılandığı dava reddedildi!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve babası Hasan İmamoğlu'nun, Beylikdüzü'nde bulunan  inşaatlarında hileli davranışta bulunarak 3 müşteriyi aldattıkları iddiasıyla "nitelikli dolandırıcılık" suçundan yargılandıkları davada, mahkeme davanın reddine karar verdi.

AK Parti milletvekili Hasan Çilez'den Kanal İstanbul için tehdit iddiası! 

AK Parti Amasya Milletvekili Hasan Çilez, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Kanal İstanbul Projesi'ne girecek firmaları tehdit ettiğini dile getirdi. 

Ekrem İmamoğlu ve babasının dolandırıcılık iddiasıyla yargılandığı dava ertelendi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile babası Hasan İmamoğlu'nun, Beylikdüzü'nde bulunan inşaatlarında 3 müşteriyi aldattıkları iddiasıyla "nitelikli dolandırıcılık" suçundan yargılanmalarına devam edildi.

Ekrem İmamoğlu ve babasının dolandırıcılık davasında karar çıkmadı!

Beylikdüzü'ndeki inşaatlarında hileli davranışta bulunarak 3 müşteriyi aldattıkları iddiasıyla "nitelikli dolandırıcılık" suçundan dava açılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve babası Hasan İmamoğlu'nun davasında duruşma ertelendi.

Ekrem İmamoğlu ve babasının dolandırıcılık davası yeniden başladı!

Beylikdüzü'ndeki inşaatlarında hileli davranışta bulunarak 3 müşteriyi aldattıkları iddiasıyla "nitelikli dolandırıcılık" suçundan dava açılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve babası Hasan İmamoğlu'nun yargılanmalarına devam edildi.

Ekrem İmamoğlu: İlçe belediyeleri ile eş güdümlü projeler üretmek istiyoruz!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, ortak masa toplantıları kapsamında Şile Belediyesi’ni ziyaret etti. İmamoğlu, “İlçe belediyeleri ile eş güdümlü projeler üretmek istiyoruz” dedi.

Ekrem İmamoğlu'ndan Kanal İstanbul için itiraz çağrısı!

Kanal İstanbul projesiyle ilgili açıklamalar yapan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Ben, vakti olan, sürece dair katkı sunmak isteyen herkesi Şehircilik Bakanlığı’nın İstanbul temsilciliklerine itiraz etmeye davet ediyorum" dedi.

Ekrem İmamoğlu: Tarkan'ın imar talebi her vatandaş gibi değerlendirilir!

Ünlü şarkıcı Tarkan'ın Bayrampaşa'daki arazisi için istediği imar izni hakkında açıklama yapan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Bilgim yok, ben de basından okudum. Varsa her vatandaş gibi talebi değerlendirilir, bakılır" dedi...

Ekrem İmamoğlu: Her gün bir bakan 'kanal uzmanı' oluyor!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın Kanal İstanbul ile ilgili açıklamalarına yanıt vererek; “Muhatabım bakanlar değil. Her gün bir başka bakan, 'kanal uzmanı' oluyor " dedi..

Ekrem İmamoğlu'ndan Berat Albayrak'ın Kanal İstanbul açıklamalarına cevap!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Zeytinburnu Belediye Başkanlığı'nı ziyaret etti. Kanal İstanbul'un planlarına itiraz edeceğini söyledi ve "Hukuksal anlamda hangi zemin var ise o zeminde mücadelemize devam edeceğiz." dedi...

Hasan İmamoğlu mal varlığı Haberi

Hasan İmamoğlu mal varlığı

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, basın bürosu aracılığıyla kendisinin, eşi dilek İmamoğlu ve babası Osman İmamoğlu'nun mal varlığını açıkladı.

Ekrem İmamoğlu'nun babası Hasan İmamoğlu'nun mal varlığı ise şöyle: 

"Güngören'de dükkan, Yalova Termal'de tarla, Beylikdüzü'nde 4 arsa, mesken ve konut, Trabzon Akçaabat'ta galerili dükkan-konut, Ankara Sincan'da arsa, Trabzon Akçaabat'ta tarla, Balıkesir Edremit'te konut, 7 arsa ve mesken, Aydın Kuşadası'nda arsa." 

Hasan İmamoğlu ayrıca yüzde 20 hisse (1 milyon 400 bin) ile İmamoğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'nin kurucu ortağı. 

İmamoğlu İnşaat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi üzerine kayıtlı bulunan gayrimenkuller şunlar: 

"Güngören'de 6 büro, Beylikdüzü'nde 6 dükkan, 4 konut ve yarı hisseli 6 büro, Büyükçekmece'de bir mesken ve iki dükkan, Beylikdüzü'nde A tipi dubleks iki mesken, Beylikdüzü'nde bir daire."

Şirketin proje aşamasında, dükkan...