27 / 04 / 2024

Ekşioğlu Karasu Yeni Mahalle projesi satışa çıktı!

Ekşioğlu Karasu Yeni Mahalle projesi satışa çıktı!

Firma: Ekşioğlu İnşaat

Proje: Yeni Mahalle

Ekşioğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Karasu Yeni Mahalle projesi daire tipleri 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Ekşioğlu Karasu Yeni Mahalle projesi satışa çıktı.Projedeki daire fiyatları 69 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor.



Sakarya İli'nin Karasu İlçesi'nde yer alan Ekşioğlu  Yeni Mahalle  projesi toplam 6 bloktan oluşuyor. Denize yürüme mesafesinde yer alan projedeki dairelerin arka cephesinde orman manzaralı olarak dizayn edildi.


Ekşioğlu Karasu Yeni Mahalle projesinde daire tipleri 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak tasarlandı. Toplam 140 dairenin bulunduğu projenin inşa çalışmaları başladı. 


Ekşioğlu İnşaat imzasıyla yükselen Karasu Yeni Mahalle projesinde sosyal olanak olarak iki havuz, kafetarya, market bulunuyor. Çarşıya 5 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede satışlar başladı.


Ekşioğlu Karasu Yeni Mahalle projesinde daire fiyatları 69 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor. 2+1 daireler ise 110 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projenin teslim tarihi ise Aralık 2015 olarak planlanıyor.


Ekşioğlu Karasu Yeni Mahalle  iletişim

Adres: İzzetin Çalışlar Cad. Dilek Apt. No:41/6 Bahçelievler / İstanbul 

E-Mail: [email protected]

Telefon: 0(212) 521 10 40 


projeye sor



Geri Dön