21 / 05 / 2024

El Abrar Su Kuyusu Hizmetleri Limited  Şirketi kuruldu!


El Abrar Su Kuyusu Hizmetleri Limited  Limited Şirketi Başakşehir’de 200 bin sermaye bedeli  ile Mazin    Arslan tarafından kuruldu.



El Abrar Su Kuyusu Hizmetleri Limited  Limited Şirketi Başakşehir’de 200 bin sermaye bedeli  ile Mazin    Arslan tarafından kuruldu.

El Abrar Su Kuyusu Hizmetleri Limited  Şirketi konusu:
a) Yurt içinde ve yurt dışında her türlü su kuyusu açma,açtırma hizmetlerinde bulunmak.Su kuyusu açılması ile ilgili ihalelere katılmak. Yurt içinde ve yurt dışında sondaj veya kazı yoluyla açılacak kuyuların maliyetlerini çıkartarak Su kuyusu açtırmak isteyen kişi kurum ve kuruluşlar ile su kuyusunun yapılacağı yer ve yapacak kişi ile yapılacak işlemlere ve sözleşmelere aracılık hizmeti vermek.Yurt dışında bulunan özel ve resmi kurumlarla su kuyusunun açılması ile ilgili aracılık hizmetleri sözleşmeleri yaparak bu alanda aracılık ve danışmanlık hizmetleri vermek. Yurt içinde ve yurt dışında su kuyusu açılması ile ilgili olarak her türlü fuarlara katılmak. Su kuyusu açılması ile ilgili reklam vermek. Bu faaliyetin tanıtımı ile ilgili pazarlama,satış hizmetleri almak ve vermek. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü reklam, ajans, tanıtım,organizasyon işeri yaparak su kuyusu açılması hizmetlerine aracılık etmek. b) Türkiye Cumhuriyeti kanunlarının izin verdiği her türlü ticari malı almak, satmak, ithalat, ihracat , pazarlama ve transit ticaretini yapmak. Her türlü yapı İnşaat malzemelerinin alımını satımını ithalat ve ihracatını yapmak. c) Konusu ile ilgili komisyonculuk,aracılık ve danışmanlık hizmetleri yapmak. Yurt dışında Mümessillik, acentalık, distribütörlük, bayilikler açmak. Şirket konusu ile ilgili olarak her türlü makine ve tesisleri ile gayri menkul,menkul mal ve gayri maddi hakları satın almak iktisap etmek ve bunları işletmek kiraya vermek,satmak başkalarına ait gayri menkuller üzerinde şirket lehine rehin ipotek tesis etmek. d) Amaç ve konusu ile ilgili yerli yabancı ,gerçek ve tüzel kişilerle,ortaklıklar tesis etmek ,geçici iştirakler kurmak,şirketlere iştirak etmek. Patent,ihtira beratı,Marka, Know-How (teknik bilgi) ve bu gibi hakları iktisap etmek, bu hakları kendi namına tescil ettirmek,gerektiğinde devir almak veya bu konularda her türlü anlaşmaları yapmak.Demirbaşlar ve kara nakil taşıtları ile iş makinaları almak.İşletme için fabrika ve hizmet yerleri inşa etmek, bunlar üzerinde ipotek tesis etmek.tapu tevhit işlemi yapmak. İç ve dış pazarlardan uzun ve kısa vadeli ticari avans ve yatırım kredileri ile her nevi kredi temin etmek. Şirket , taşınmazlarını gerek şirketin ve gerekse üçüncü şahıs ve şirketlerin bankalardan alacağı kredilerin (borçların) teminatını teşkil etmek üzere ipotek verir ve fek edebilir.


Geri Dön