27 / 04 / 2024

Elazığ Belediyesi'nden vergi borcu uyarısı!

Elazığ Belediyesi'nden vergi borcu uyarısı!

Elazığ Belediyesi, emlak ve çevre temizlik vergisine ait ikinci taksit ödemelerinin ay sonuna kadar yapılması gerektiğini ifade etti. Elazığ Belediyesi emlak vergisi ikinci taksit ödemeleri için son tarihin 30 Kasım olduğu belirtildi. 



Elazığ Belediyesi, emlak ve çevre temizlik vergisine ait ikinci taksit ödemelerinin ay sonuna kadar yapılması gerektiğini belirtti. Belediye Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü'nden yapılan açıklamada, 2018 yılı emlak ve çevre vergisinin ikinci taksit ödemelerinin, 30 Kasım Cuma gününe kadar ödenmesi gerektiği ifade edildi. 

Milliyet'te yer alan habere göre mükelleflerin mağdur olmamaları için vergilerini Elazığ Belediyesi veznelerinden ödemesi gerekiyor. Belediye'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Emlak ve çevre temizlik vergisi borcu olan vatandaşlar, ödemelerini 30 Kasım'a kadar belediye merkez binada yer alan vezne veya belediye tahsilat gişelerinden nakit ya da kredi kartıyla yapabilecek. Vergi borcu bulunan mükellefler mesai bitiminden sonra ise Ahmet Aytar Meydanı’nda bulunan tahsilat bürolarından hafta içi 17.00 ile 22.00, hafta sonları ise 8.30 ile 22.00 saatleri arasında ödeme yapabilecek."


Geri Dön