04 / 05 / 2024

Elektrikli otomobil almak isteyenlere Volvo C40 Recharge 2023'den kaçırılmayacak fırsat! 

Elektrikli otomobil almak isteyenlere Volvo C40 Recharge 2023'den kaçırılmayacak fırsat! 

Volvo'nun tamamen elektrikli otomobili C40 Recharge 2023 fiyat listesi yayımlandı. Volvo C40 Recharge 2023'ün fiyatı değişmedi, geçtiğimiz ayla aynı kaldı. İşte detaylar...



İsveçli otomobil üreticisi Volvo'nun ilk tamamen elektrikli SUV modeli olan Volvo C40 Recharge'de mayıs fiyatları belli oldu. Otomobilin Nisan ayı fiyatıyla satışta olduğu görüldü. Mayıs'ta zamlanmayan fiyatıyla showroomlardaki yerini alan Volvo C40 Recharge kaç TL? İşte Volvo C40 Recharge 2023 Mayıs fiyat listesi...

Elektrikli otomobil almak isteyenlere Volvo C40 Recharge 2023 den kaçırılmayacak fırsat! 

Tasarım ve Performans
C40 Recharge, Volvo'nun popüler XC40 modeline dayanır ve şirketin yeni CMA platformu üzerine inşa edilmiştir. SUV, agresif bir görünüm sunan sportif bir tasarıma sahiptir. Ayrıca, aracın elektrikli sürüş teknolojisi nedeniyle, ön ızgara ve egzoz çıkışı yoktur.

C40 Recharge, 78 kWh pil paketiyle donatılmıştır ve 408 beygir gücü üreten çift motorlu bir sistem tarafından desteklenmektedir. Bu, aracın 0'dan 100 km/s hıza sadece 4.9 saniyede çıkmasını sağlar. Aracın tek şarjla menzili 420 km'ye kadar çıkabilmekte ve DC hızlı şarj istasyonları sayesinde sadece 40 dakikada %80'e kadar şarj edilebilmektedir.

Elektrikli otomobil almak isteyenlere Volvo C40 Recharge 2023 den kaçırılmayacak fırsat! 

Teknoloji ve Özellikler
Volvo C40 Recharge, diğer Volvo modellerinde de yer alan bir dizi teknolojik özellik sunar. Aracın merkezi dokunmatik ekranı, kullanıcı dostu bir arayüz ve kontrol sistemine sahiptir. Aracın diğer özellikleri arasında, yarı otonom sürüş teknolojisi, çevre görüş kameraları, şerit takip sistemi, adaptif hız sabitleyici ve akıllı telefon uyumluluğu yer almaktadır.

Ayrıca, araçta yüksek kaliteli bir ses sistemi ve ısıtmalı ön cam gibi bir dizi lüks özellik de bulunmaktadır.

 Volvo C40 Recharge, şık bir tasarım, yüksek performans ve son teknoloji özelliklerle donatılmış bir elektrikli SUV'dur. Ancak yüksek fiyatı, aracı biraz daha erişilemez hale getirebilir.

Peki  Volvo C40 Recharge ne kadar, kaç TL? İşte  Volvo C40 Recharge 2023 güncel fiyat listesi


Geri Dön