Altın & Gümüş

Elimizdeki altınları bozduralım mı yoksa altın mı alalım? İslam Memiş'ten net cevap geldi

Altın fiyatları yükselmeye devam ediyor. Enflasyon rakamlarının açıklanmasından sonra yatırımcılar altın fiyatlarını yakından takip etmeye başladı. Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş altın fiyatlarının ne olacağını net bir şekilde açıkladı. İşte İslam Memiş yorumu... Altın fiyatları yükselecek mi? Elimizdeki altınları bozduralım mıi altın mı alalım? Herkes bu sorunun cevabını merak ediyor

Altın fiyatlarındaki son durum, piyasalardaki gelişmeler yatırımcılar ve vatandaşlar tarafından sıkı takip ediliyor. Altın fiyatları yükselecek mi? Elimizdeki altınları bozduralım mıi altın mı alalım? Herkes bu sorunun cevabını merak ediyor. Bu konuda İslam Memiş'ten net cevap geldi.

Ons altın dün yüzde 0,4 düşüşerken gram altın 1,016 liradan günü tamamladı.Gram altın bugün ise haftanın son işlem gününe 1,038 TL seviyesi ile yükselişe geçti.

İslam Memiş altın fiyatlarının yönünü net bir şekilde açıklarken altın yatırımcılarını da uyardı. İşte İslam Memiş yorumu...

İSLAM MEMİŞ'TEN NET CEVAP

İslam Memiş, yatırımcılara altın fiyatlarındali geniş bant aralığına dikkat etmeleri gerektiğini söyledi.  Ons altın fiyatının Eylüla ayı itibariyle yukarı yönlü hızlanacağını söyledi. 

Altın almak isteyenlere, altın borcu olanlara ve düğün yapacaklara net açıklamalar yapan İslam Memiş, Ağustos ayının 15'inden itibaren 1000 lira seviyesinin altından altın alınmayacağını bastırarak söyledi. 

Peki altın alalım mı bozduralım mı? Altın fiyatları ne olur?  Altın fiyatları yükselmeye devam edecek mi? Bu konuda İslam Memiş'ten net cevap geldi...

ALTIN ALALIM MI, BOZDURALIM MI?

Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş, gram altın fiyatının bu seviyenin altına düşmesi durumunda alım fırsatını değerlendirebilirsiniz dedi.

Altın fiyatlarının ağustos ayından sonra yükseleceğini belirten Memiş gram altın fiyatının 1050,1090 ve 1200 derken yıl sonunda 1450 lira olacağını söyledi.

ALTIN FİYATLARI YÜKSELMEYE DEVAM EDECEK Mİ?

İslam Memiş, eylül ayında hem altın piyasasında hem de döviz piyasasında yükseliş beklediğini söyledi.

Ağutos ayında gram altında ons ve gümüş fiyatlarında bir miktar düşüş beklendiğini aktardı. Son bir alım şansı olarak değerlendirilebileceğini söyleyen Memiş, Eylül ayında döviz ve altın fiyatlarının yükselmesini beklediklerini net bir şekilde açıkladı

İslam Memiş aynı zamanda, tek bir enstrümana da yatırım yapılmaması gerektiğini  özellikle vurguladı.

Altın fiyatları tozu dumana kattı! Gram altın ve çeyrek altını olanlar hemen göz atın! Son dakika altın fiyatları

Gram altın için önemli uyarı! İslam Memiş 15 Ağustos’u işaret etti!

Altın fiyatlarının seyrini değiştirecek sıcak gelişme! Saatler kaldı