17 / 05 / 2024

Elinde 1 doları bile olanlar hemen bakın!  Dolar gözünü zirveye dikti geliyor

Elinde 1 doları bile olanlar hemen bakın!  Dolar gözünü zirveye dikti geliyor

Dün açıklanan ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından gözler dolar kuruna çevrildi. Elinde bir doları bile olanı ilgilendiriyor hemen bakın! Dolar güzünü zirveye dikti geliyor.



DOLARDA SON DURUM

Dolar kurunun yönü dünkü faiz kararı sonrasında gözünü zirveye dikerek yükselişe geçti. Dolar/TL kurunun bugün ne kadar olduğunu merak eden yatırımcılar arama motorunda  bugün dolar ne kadar? Dolar Fed kararı sonrasından kaç lira oldu? Dolar bugün kaç liradan alınıp satılıyor? Dolar bugün yükseldi mi? sorularını aratıyor.

 Elinde 1 doları bile olanlar hemen bakın!  Dolar gözünü zirveye dikti geliyor

Dolar kuru bugün yükselişe geçti. 22 Eylül 2022 Perşembe günü dolar kuru yukarı yönlü hareket ediyor. Dolar endeksi ise 111 seviyesinde işlem görüyor. Dolar/TL alış fiyatı bugün 18,45 TL, satış fiyatı ise 18,51 TL'den satışa sunuluyor.

Bugün ekonomi gündeminde dolar kuru merakla takip ediliyor. Bugün ikinci kritik karar açıklanacak. Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararını bugün açıklacak. Doların bu karardan etkilenmesi beklentiler arasında yer alıyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön