30 / 04 / 2024

Elinde altın ve gümüş olanlar hemen baksın! Altın ve gümüşün yönü resmen belli oldu! Yatırımcılar tam 12'den vuracak!

Elinde altın ve gümüş olanlar hemen baksın! Altın ve gümüşün yönü resmen belli oldu! Yatırımcılar tam 12'den vuracak!

Altın ve gümüş yatırımcılarını yakından ilgilendiren son dakika açıklaması Troy Kıymetli Maden Ticaret AŞ'den geldi. Altın ve gümüşün yönü resmen belli oldu! Yatırımcılar tam 12'den vuracak!



PLATİN VE PALADYUM NE OLACAK?

Raporda geçen yıl arz tarafındaki kaygıların etkisi ile yatırımcılarına en fazla getiri sağlayan platine, bu yılda benzer nedenlerle ilginin devam etmesi bekleniyor.

 “Özellikle yeşil enerji konusunda, ülkelerin yatırımlarının platin kullanımını artırması beklenirken, hidrojen enerjisi yatırımları da platine ivme kazandıracak önemli unsurlardan biri olacak.

Öte yandan Rusya Ukrayna savaşının devam etmesi dolayısıyla paladyumun arzına dair yaşanacak sorunlar, platini muadil olarak kullanılmaya itiyor. 2023'de platinin 1200 dolar/ons seviyesine yükselmesini bekliyoruz”  ifadelerine yer verildi.

Elinde altın ve gümüş olanlar hemen baksın! Altın ve gümüşün yönü resmen belli oldu! Yatırımcılar tam 12 den vuracak!

Raporda “Paladyumun yüzde 80’i otomotiv endüstrisi tarafından kullanılıyor. 2023 yılının ortasına doğru toparlanması beklenen otomobil endüstrisi ile beraber paladyum fiyatları da yükselecektir.

Bundan dolayo paladyumun Rusya karşı uygulanan metal yaptırımlarına rağmen bu yıl, 2000 dolar/ons seviyesinin üzerine yenide çıkacağını öngörüyoruz” ifadelerine yer verildi. 

Altın gaza bastı! Elinde altını olanlar acil baksın! Gram ve çeyrek altın ne kadar? 2 Mart 2023 canlı altın fiyatları

Geri Dön