28 / 04 / 2024

Elinde avucunda dolar olanlara büyük şok! Dünyaca ünlü banka dolar kurunun dip yapacağı tarihi açıkladı!

Elinde avucunda dolar olanlara büyük şok! Dünyaca ünlü banka dolar kurunun dip yapacağı tarihi açıkladı!

Elinde avucunda dolar olan pek çok yatırımcı dolar kuru ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki dolar kuru düşecek mi yoksa yükselecek mi? İşte dünyaca ünlü bankanın 1 doları bile olanları şaşırtan o tahmini...



Elinde avucunda dolar olan pek çok yatırımcı dolar kurunun geleceği ile ilgili araştırmalar yapıyor. Hem doları olanlar hem de dolar almak isteyenler dolar kurunun düşeceğini mi yoksa yükseleceğini mi merak ediyor.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre ABD’nin köklü banka ve finans şirketleri arasında bulunan Wells Fargo, dolar kurunun düşeceği tarihi açıkladı. Açıklanan o tarih binlerce yatırımcıyı da şaşırttı. 

Peki dolar kuru ne zaman düşecek? Dolar kuru ne kadar düşecek? İşte merak edilen soruların yanıtları ve dev bankanın dolar kuru tahmini...

1852 yılında kurulmuş olan ABD’nin en köklü banka ve finans şirketleri arasında bulunan Wells Fargo, ülkemizde mevcut ekonomik atmosferin dolar/TL paritesinde aşağı yönlü hareketlere neden olacağını belirtti. Aktarılan bilgilere göre ABD için önemli bir yeri olan banka, dolar kurunda net bir şekilde gerileme beklediğini açıklayarak, yatırımcıları da şaşırttı.

Elinde avucunda dolar olanlara büyük şok! Dünyaca ünlü banka dolar kurunun dip yapacağı tarihi açıkladı!

31 MART 2024 SEÇİMLERİ SONRASINDA DÜŞÜŞ TRENDİ BAŞLIYOR

Açıklamalarında Türkiye'de rasyonel ekonomi politikalarının süreceğini öngördüklerini dile getiren ABD’li banka, Türk Lirası'nın ilerleyen günlerde dolar karşısında değer kazanacağını belirterek, dolar kurunun 31 Mart 2024 tarihindeki yerel seçimlerden sonra düşüş trendine geçiş yapılacağını açıkladı.

Şuan 31,35 Türk Lirası seviyelerinde olan dolar/TL paritesinin 2024’ yılının ilk çeyreğinde yükselişine devam edeceğini belirten Wells Fargo, Mart ayından sonra senenin 2. çeyreğinde dolar kurundaki düşüşün başlamayacağını duyurdu. Dev banka tarafından yayımlanan zaman çizelgesi ve dolar kuru tahminleri şu şekilde:

2024 yılı Mart ayı: 31,00 Türk Lirası

2024 yılı Haziran ayı: 30,50 Türk Lirası

2024 yılı Eylül ayı: 30,00 Türk Lirası

2024 yılı Aralık ayı: 29,50 Türk Lirası

2025 yılı Mart ayı: 29,00 Türk Lirası

2025 yılı Haziran ayı: 28,50 Türk Lirası

 

Altın son 2 ayın zirvesine yakın seyrediyor! Elinde altını olan köşeyi döndü! 4 Mart 2024 canlı altın fiyatları

Renault Mart 2024 kampanyasını açıkladı! 19 bin 600 TL taksitle Clio fırsatını görenler inanamadı!

Gayrimenkul alım satımında dikkat! Yanlış beyan verenler yandı! Cezası büyük...


Geri Dön