20 / 05 / 2024

Elinde bir doları bile olanlar hemen baksın! İşte doların tavan yapacağı tarih

Elinde bir doları bile olanlar hemen baksın! İşte doların tavan yapacağı tarih

Dolar ve TL kuru için geniş çaplı araştırmalar yapan ve uzman görüşlere değer veren vatandaşlar şimdi de uzman ekonomist Selçuk Geçer'in ' 2 hafta sonra dolar tavan yapacak' demesi üzerine piyasayı yakından takip ediyor.



Dolar, Amerika Birleşik Devletleri'nin resmi para birimidir. Dünya genelinde en yaygın olarak kullanılan para birimlerinden biridir. Dolar sembolü "$" işaretiyle gösterilir ve genellikle "dolar" olarak kısaltılır. Dolar, yüz milyonlarca insanın para birimi ve uluslararası ticaretin en önemli para birimidir. Ayrıca, birçok ülkede dolar rezerv para birimi olarak kullanılmaktadır.

DOLAR YÜKSELECEK Mİ, DÜŞECEK Mİ?

ABD'de artan enflasyona dikkat çeken Selçuk Geçer, doların bu aşamada etkileneceğini söyledi. Eğer olası bir enflasyon görülürse doların yeniden yukarıya ivme endeksinde görebileceğini ifade den Geçer, tahmini seviyeleri açıkladı.

Elinde bir doları bile olanlar hemen baksın! İşte doların tavan yapacağı tarih

ÖYLE BİR SEVİYE VERDİ Kİ...

Dolar TL kuru için yeni tahmin ettiği seviyeleri açıklayan Selçuk Geçer, enflasyon durumunda doların 35 TL olacağını söyledi. ABD enflasyonu frenlemiş gibi  göründüğünü söyleyen Geçer, enflasyonun patlak vermesiyle Türkiye'de doların çıkışına mani olunmayacağını söyledi. Elinde dolar olanları ikaz eden ünlü  ekonomist, yakın dönemde doların seviyesinde çok büyük bir çıkış olabileceğini de söyledi.

Elinde bir doları bile olanlar hamen baksın! Uzman isim üstüne basa basa uyardı!


Geri Dön