07 / 07 / 2024

Elinde bir doları bile olanlar hemen baksın! İşte doların tavan yapacağı tarih

Elinde bir doları bile olanlar hemen baksın! İşte doların tavan yapacağı tarih

Dolar ve TL kuru için geniş çaplı araştırmalar yapan ve uzman görüşlere değer veren vatandaşlar şimdi de uzman ekonomist Selçuk Geçer'in ' 2 hafta sonra dolar tavan yapacak' demesi üzerine piyasayı yakından takip ediyor.




Bu süreçte kesinlikle bu tahminlerin değişebileceğini aklınızdan çıkarmayın. ABD'deki enflasyon ve iç piyasadaki ekonomik nedenlerin dolarda değişime sebep olacağını aktaran  Selçuk Geçer, ücretlerde çıkışların olacağını söyledi. Bu aşamada, yatırımcıların doğru kararlarla hareket etmesi için finans dünyasındaki uzman fikirlerin ve 
piyasalardaki gelişmelerin dikkatle takip edilmesi lazım.

2 MART DOLAR VE EURO FİYATLARI NE KADAR OLDU?

Son kapanışını 18.8856 TL 'den yapan Dolar/TL kuru alış ücreti 18.7594 TL'den, satış ücreti ise 19.012 TL'den işlem görüyor.

Elinde bir doları bile olanlar hemen baksın! İşte doların tavan yapacağı tarih
EURO NE KADAR?

%-0.16'luk bir değişim yaşayan euro ise bugün aşağı yönlü gösteriyor. Bir evvelki kapanışını 20.1101 TL'den yapan euro şu anda 20.0977 TL alış ve 20.1227 TL satış ücretinde.

 

"Dolar kuru" genellikle Amerikan dolarının diğer para birimleri karşısındaki değerini ifade eder. Bu değer, piyasadaki arz ve talep koşullarına, ekonomik göstergelere, siyasi gelişmelere ve diğer faktörlere bağlı olarak sürekli olarak değişebilir. Dolar kuru, özellikle uluslararası ticaret ve yatırım işlemleri için önemlidir, çünkü farklı para birimleri arasındaki değişim oranları bu işlemlerin değerini etkiler. Örneğin, bir Amerikan şirketi bir başka ülkedeki şirkete mal veya hizmet sattığında, ödemesini o ülkenin para biriminde yapmak zorunda kalabilir ve bu nedenle dolar kuru bu işlem için belirleyici bir faktör olabilir.

 

Emekliler için promosyon miktarlarını peş peşe sıraladı! Halkbank noktayı koydu

Bim'den çeyiz düzeceklere müjde! Fincan 55 TL, Baharat Takımı 3'lü 109 TL ile satışta! İşte 01 Mart 2023 fiyat listesi

Migros'tan müjde! Bugün son gün! Ayçiçek yağına yapılan bu indirim kaçmaz.. Yetişen alıyor

 


Geri Dön