01 / 05 / 2024

Migros'tan müjde! Bugün son gün! Ayçiçek yağına yapılan bu indirim kaçmaz.. Yetişen alıyor

Migros'tan müjde! Bugün son gün! Ayçiçek yağına yapılan bu indirim kaçmaz.. Yetişen alıyor

Türkiye'nin en büyük market zincirlerinden olan MİGROS yaptığı indirimlerle de gündemdekini yerini korumaya devam ediyor. Neredeyse kıt kanaat geçinilen şu dönemde MİGROS'un yaptığı indirimi öğrenmek için acele edin. İşte 01 Mart 2023 fiyat listesi...



Migros, Türkiye'nin en büyük perakende zincirlerinden biridir. İlk mağazasını 1954 yılında İstanbul'da açan Migros, günümüzde Türkiye genelinde 81 ilde, yaklaşık 2.500 mağazası ve 40.000'den fazla çalışanıyla hizmet vermektedir.

AYÇİÇEK YAĞI FİYATLARINDA DEV İNDİRİM!

Ülkemizde oluşan enflasyon ve hayat pahalılığı ile beraber ürün ücretlerinde büyük bir artış ortaya çıktı. Küresel olayların da dahil olması ile fahiş ücretlere çıkan temel gıda ürünleri gündemden düşmüyor. 2022 senesinden itibaren her geçen gün gündemde yer almayı başaran ayçiçek yağı ücretleri vatandaşın cebini yakmaya devam ediyor.

Çalışan vatandaşlar aylık geliri ile beraber birçok duruma yetmeye çabalarken ayçiçek yağındaki yüksek ücret artışı isyan ettirdi. 2022 senesi ile başlayan ayçiçek yağı ücretlerindeki artış 2023 senesi ile de sürüyor.

Migros tan müjde! Bugün son gün! Ayçiçek yağına yapılan bu indirim kaçmaz.. Yetişen alıyor
MİGROSTAN AYÇİÇEK YAĞI İNDİRİMİ

En büyük zincir marketlerden birisi olan Migros ise iki gün süresince devam edecek bir kampanya ilan edildi. Zor dönemlerde başlattığı kampanyalar ile her kesimin kesesine uygun ücretlendirmeler yapan Migros market zincirleri ayçiçek yağı kampanyası yaptı. Yeni başlatılan kampanyanın ise bugünden itibaren biteceği bilgisi paylaşıldı.

 


Geri Dön