26 / 06 / 2024

Elinde bu hisseleri bulunduranlar dikkat! İşte bu hafta en çok kazandıran ve en çok değer kaybeden Bist100 hisseleri!

Elinde bu hisseleri bulunduranlar dikkat! İşte bu hafta en çok kazandıran ve en çok değer kaybeden Bist100 hisseleri!

Yatırımcılar dalgalı bir seyir izleyen Borsa İstanbul ile ilgili araştırmalar yaparken Borsa Temel Analisti Tardu Barlas da bu haftanın en çok kazandıran ve en çok değer kaybeden Bist100 hisselerini açıkladı.



Pek çok yatırımcı hangi yatırım araçlarını tercih etmeleri ile ilgili araştırmalar yaparken söz konusu yatırım araçlarının haftalık performansları da geçtiğimiz günlerde belli oldu.

Açıklanan rakamlara göre Borsa İstanbul'da işlem gören hisse senetleri haftalık bazda ortalama yüzde 0,57, dolar/TL yüzde 0,40, euro/TL yüzde 0,29 değer kaybederken, yatırımcıların güvenli liman şeklinde gördüğü altının gram fiyatı ise yüzde 2,68 değer kazandı.

Uzmanlar yaptıkları açıklamalarda ihtiyaç dışı nakit tutulmaması gerektiğini belirtirken, Borsa Temel Analisti Tardu Barlas resmi sosyal medya hesabı https://twitter.com/taaardu üzerinden bu haftanın en çok kazandıran BIST100 hisselerini ve bu hafta en çok değer kaybeden Bist100 hisselerini paylaştı. İşte Tardu Barlas'ın o paylaşımı ve söz konusu paylaşıma gelen yorumlar...

Tardu Barlas'ın paylaşımı konu ile ilgili paylaşımı şu şekilde:

Tardu Barlas'ın paylaşımına yatırımcılardan şu yorumlar geldi:

Buğra Gökce: Türkiye'de ortalama bir çalışanın ev sahibi olması mümkün değil!

ABD'den ev almak için doğru zaman mı? Bank of America yanıtladı!

Yüzde 25 kira uygulaması kaldırılmalı mı, devam etmeli mi? Bakın vatandaş ne cevap verdi?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön