Ekonomi

Elinde dolar ve euro olanlar için net tarih verildi! Hemen bakın! Böyle bir seviye görülmedi

Avrupa Merkez Bankası kararı öncesinde piyasalar fiyatlandırmalarına devam ediyor. Euro dolar paritesinde bugün dengeler tekrar değişti. Elinde dolar ve euro olanlar için net tarih verilerek seviye açıklandı. Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, dikak edin diyerek dolar ve euro için net rakam açıkladı

Dolar kuru bugün 18,37 TL seviyesinden işlem görürken euro ise 18,36 TL seviyesinden işlem görüyor. Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, dikak edin diyerek dolar ve euro için net rakam açıkladı. Elinde dolar ve eurosu olanlar hemen bakın.

DOLAR VE EURO İÇİN NET TARİH..

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş ili önemli kritik süreçten bahsetti. FED ve Avrupa Merkez Bankası faiz kararları sonucunda dengelerin değişeceğini söyleyen Memiş, rakamları açıkladı.

Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş, dolar için kritik sürecin 18,21 seviyesinden başladığını söyleyerek dolar kuru için 18,30'lu seviyeleri işaret ederek yatırımcıları uyardı.

İşte İslam Memiş'ten kririk dolar ve euro açıklaması...
 

EURO İÇİN KRİTİK GÜN GELDİ...

Euro dolar paritesi son zamanlarda ekonomi gündeminde oldukça gündemde yer alıyor. Euro dolar karşısında 20 yıl aradan sonra ilk kez 0,98 seviyesine geriledi.

Memiş; , "Euro TL kuru 18.02 lira seviyesinden haftaya başladı. 18.00 ile 18.20 lira aralığını takip ediyor olacağım bu hafta için. Bu hafta euro bölgesinde önemli gelişmeler olacak.

Perşembe günü Avrupa Merkez Bankası faiz kararını açıklayacak. Euro ile işi olanların Perşembe günü bu kararı takip etmesi gerekiyor." dedi ve beklenen kritik gün geldi. Avrupa Merkez Bankası kararı öncesinde euro 18,36 TL seviyesine kadar yükseldi. Şimdi gözler saat 15:15'te yapılacak olan Avrupa Merkez Bankası faiz kararında.

 

GRAM ALTINDA SON DURUM

Gram altın tarafında ani iniş çıkışlar yaşanıyor. 1000 lira seviyeleri için yatırımcıları uayaran Memiş; "Gram altın 1000 lira gösteriliyor ekranlarda. Şu anda 1012 1017 aralığında. Piyasada gram altın için 1005-1025 lira aralığını takip ediyor olacağım. Ekran fiyatlarına kanıp işlem yapanlar varsa buna dikkat etmesi gerekiyor." dedi.

Gram altın şu dakikalarda alış fiyatı 1027 TL seviyesinde işlem görüyor.

Euro için asıl rakam bugün belli oluyor! Nefesler tutuldu! Hemen bakın

Dolar euroya meydan okuyor! Makas gittikçe açıldı! Peki Türkiye bu durumdan nasıl etkilenecek?