03 / 05 / 2024

Elinde doları olanlar hazır olun! Dolar haftayı nasıl geçirdi, bu hafta dolar kuru ne olacak?

Elinde doları olanlar hazır olun! Dolar haftayı nasıl geçirdi, bu hafta dolar kuru ne olacak?

Fed'in faiz kararı piyasalarda büyük yankı yaptı. Başta döviz piyasası olmak üzere altın ve emtia piyasasında da hareketlilik başladı. Dolar/TL yükselişine devam ederken elinde doları olan vatandaşlar doların ne olacağını merak ediyor. Dolar ne olacak?



Elinde doları olan vatandaşlar, dolar kurunu yakından takip ediyor. Dolar fiyatlarının ne olacağını merak eden yatırımcılar ''Dolar/TL yükselecek mi, düşecek mi?'' sorusunun cevabını merak ediyor. 

Dolar fiyatları bu hafta Fed'in faiz kararından sonra atak yaptı ve hafta içinde krtik seviye olan 15 lira barajını geçti. Dolar kuru yükselişe geçerken yatırımcılarda heyecanlı bekleyiş başladı. Peki bu hafta piyasalarda neler oldu? Dolar hangi seviyeleri gördü ve dolar ne olur? İşte tüm merak edilenler...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön