21 / 05 / 2024

Elinde euro olanlar dikkat! Euro/TL haftayı nasıl geçirdi, euro ne olur bu hafta?

Elinde euro olanlar dikkat! Euro/TL haftayı nasıl geçirdi, euro ne olur bu hafta?

Elinde euro olan vatandaşlar euro kurunu yakından takip ediyor. Milyonlarca vatandaş doların güçlenmesi karşısında euronun ne olacağını merak ediyor. Peki euro haftayı nasıl geçirdi? Euro ne olur bu hafta? İşte merak edilenler...



EURO NE OLUR BU HAFTA?

Fed'in faiz kararı piyasalarda deprem etkisi yarattı. Fed'in faiz kararından sonra altın fiyatları düşmeye başlarken dolar kuru değer kazanmaya başladı. Dolar kuru yükselişe geçerken euro kurunda da dalgalanmalar yaşandı.

 Elinde euro olanlar dikkat! Euro/TL haftayı nasıl geçirdi, euro ne olur bu hafta?

Ekonomi çevrelerinde tüm gözlerin dolara çevrildiği sırada bu kez Euro bölgesinde bomba bir gelişme yaşandı. Euro Bölgesi'nde ekonomik güven Rusya-Ukrayna savaşının etkisini sürdürdüğü Nisan ayında geriledi. Bu gerileme  Euro'ya güveni düşürdü. Fakat buna rağman euro dar alanında ani iniş çıkışlar sergiliyor. Bu hafta da euro kurunda dalgalanmalar bekleniyor. 

Euro/TL 16 lira seviyesine yaklaştı! Doların gücü Euro/TL' yi de etkiledi! 7 Mayıs 2022 Euro/TL ne kadar?

Euro/TL bugün ne kadar oldu? İşte 6 Mayıs 2022 son dakika euro kuru...

Euro, dolara meydan okuyor! Euro/TL bugün arttı! İşte euro kurunda son dakika


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön