Kent Haberleri

Elinde euro olanlar hemen bakın! Dünyaca ünlü analist son noktayı koydu! Euro resmen böyle olacak

Dünyaca ünlü analist MUFG Bank Analisti Lee Hardman, euronun yönü ile ilgili son noktayı koydu. Elinde euro olanlar hemen baksın! Euro resmen böyle olacak. Milyonlarca kişi ''euro ne olur? Euro yükselecek mi, düşecek mi, euro ne kadar olacak?'' sorularının yanıtlarını merak ederken Dünyaca ünlü analist MUFG Bank Analisti Lee Hardman, euronun yönü ile ilgili son noktayı koydu

Euro kurunda son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Milyonlarca kişi ''euro ne olur? Euro yükselecek mi, düşecek mi, euro ne kadar olacak?'' sorularının yanıtlarını merak ederken Dünyaca ünlü analist MUFG Bank Analisti Lee Hardman, euronun yönü ile ilgili son noktayı koydu. Elinde euro olanlar hemen baksın! Euro resmen böyle olacak.
 

EURO RESMEN BÖYLE OLACAK!

MUFG Bank Analisti Lee Hardman, euronun yönüne ilişkin kritik değerlendirmelerde bulundu.

Hardman: "Euro Bölgesi ekonomileri kış döneminde beklenenden daha iyi iş çıkarıyor gibi görünüyor. Ekonomilerde keskin bir yavaşlama olmazsa Avrupa Merkez Bankası faiz artırımlarını halihazırda beklenenden daha öteye taşımak konusunda baskı altında olacaktır" dedi.

AVRUPA MERKEZ BANKASI FAİ KARARI 2023 NE OLUR?

Avrupa Merkez Bankası tarafından yayımlanan para politikası toplantısı 2 Şubat günü gerçekleştirilecek.

Avrupa Merkez Bankası (ECB) baş ekonomisti Philip Lane, ECB'nin faizleri yükseltmesi gerektiğini söyledi.

Lane yaptığı bir açıklamada "Faizleri daha fazla artırmamız gerekiyor." dedi.

Lane;  "Faizleri geçen yıl daha normal seviyelere getirmemiz gerektiğinin oldukça açık olduğunu söyleyebilirdik ve şimdi faizleri  kısıtlayıcı düzeylere getirmemiz gerektiğini söylüyoruz." diye konuştu.

Peki bugün euro ne kadar oldu? Euro bugün kaç lira? Euro/TL ne kadar? Euro/TL kaç lira? 26 Ocak 2023 euro/TL kuru.

EURO/TL NE KADAR? BUGÜN EURO KAÇ LİRA? EURO 26 OCAK 2023 KAÇ TL?

26 Ocak perşembe günü euro/TL kurunda son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Euro/TL kuru haftanın üçüncü işlem gününe yukarı yönlü başladı. Milyonlarca kişi ''euro bugün ne kadar? Euro kaç lira? Euro kuru bugün kaç lira oldu?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor.

Euro/TL kuru bugün 20,72 liradan alınıp, 20,79 liradans atılıyor.  Euro bugün en yüksek 20,83 lira seviyesini görürken, bir önceki kapanışını 20,699 liradan yaptı.

Euro dolar paritesi ise  1,0911 bandında değerleniyor.

Dolar 5 gün sonra tam anlamıyla bu kadar olacak! Bu rakam sır gibi saklanıyordu! 1 doları bile olan acil baksın

Altın fiyatlarında yeni senaryo! Altın alev alev! Elinde altını olan hemen baksın! 26 Ocak 2023 canlı altın fiyatları