28 / 04 / 2024

Elinde gümüş olanlar hemen baksın! Gümüş yaptı yine yapacağını! İslam Memiş'ten korkutan açıklama geldi!

Elinde gümüş olanlar hemen baksın! Gümüş yaptı yine yapacağını! İslam Memiş'ten korkutan açıklama geldi!

Gümüş, zincirlerini kırması ile yükselmeye devam ediyor. Gümüş rekor rakamlara gelerek yaptı yine yapacağını. Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş ise elinde gümüş olanlara korkutan açıklamada bulundu. Bunu yapamayan kaybedecek...



BUNU  YAPAN KAYBEDER!

İslam Memiş, 14 TL'ye yükselen gümüş için yatırımcılara korkutan açıklamada bulundu. ''Bunu yapan kaybeder'' diyen Memiş, yatırımcıları uyardı.

Geçtiğimiz hafta İslam Memiş gümüşün yönü ile ilgili şu açıklamayı yapmıştı: '' Gümüşün gramı13,45 lira, ons gümüş 22,53 dolar seviyelerini gördü. Yetmez amayükseliş başlangıcı için iyi bir gelişme. 1090 lira, ons altında 1830 dolar, gümüş gramda 13,65 lira, ons gümüşte 23,05 dolar seviyesini direnç seviyesi olarak takip edeceğim.'' dedi ve hemen ardından korkutan açıklamayı yaptı.

 Elinde gümüş olanlar hemen baksın! Gümüş yaptı yine yapacağını! İslam Memiş ten korkutan açıklama geldi!

Memiş yatırımcılara sabırlı olmaları gerektiğini söyledi. Eğer sabırsız olursanı  kaybedeceksiniz diyen Memiş: ''2023 yılının ilk çeyreğinde 100 seviyesinin altında 90-95 aralığında dengelenme süreci devam edecek. Satış için acele etmemek gerek! Aralık ayı altın, gümüş ve paritelerin konuşulduğu bir ay olma özelliği taşıyacak. Varlıklarını koruyan, sabreden kazanıyor.'' ifadelerini kullandı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön