06 / 05 / 2024

'Elinizdeki altınlara sahip çıkın' diyen İslam Memiş yükseliş için tarih verdi!

'Elinizdeki altınlara sahip çıkın' diyen İslam Memiş yükseliş için tarih verdi!

Altın fiyatları son günlerde sert düşüşe geçti. Ons altın 1819 dolara kadar gerilerken Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten yatırımcılara ''elinizdeki altınlara sahip çıkın'' diyerek altının yükseleceği tarihi açıkladı.



Altın fiyatları son günlerde büyük düşüş yaşadı. Gram altının 1690'lı sevileyere düşmesi yatırımcıları endişelendirmeye başladı. Panik içinde ''altın fiyatları yükselecek mi, altın fiyatları ne olacak?'' sorularının yanıtları araştırılıyor. Konu ile ilgili açıklama yapan Memiş yatırımcılara ''elinizdeki altınlara sahip çıkın''diyerek yükseliş için tarih verdi.

BÜYÜK TUFAN...

Memiş,  'büyük tufan' diye adlandırarak öngördüğü küresel ekonomik kriz için yeni açıklamalarda bulundu.  İslam Memiş, elinde gram altın ve gram gümüş olan yatırımcısını uyararak, bazı tarihler vererek beklediği rakamları açıkladı.

"Boşuna hayal kurma" diyerek bir uyarıda bulunan İslam Memiş, altınla ilgili öngörülerini açıkladı. Memiş, "Ons altın 1816 dolara kadar geriledi, 1925'ten düşüş başladı. Tamamen manipülasyon fiyatlaması. Dünyada hiçbir analistin öngöremediği bir operasyon gerçekleşti. Bu düşüşlerin arkasındaki hikaye sadece Fed'in faiz artışıyla ilgili değil, büyük krizle ilgili. Başladılar" dedi. 

Memiş, altın fiyatlarında düşüşlerin kalıcı olmadığını belirterek Kasım ayından itibaren altının yükselişe gerçeceğini açıkladı. İslam Memiş gram altının yıl sonuna kadar 1.800 TL olacağını öngörüyor. 

 Elinizdeki altınlara sahip çıkın diyen İslam Memiş yükseliş için tarih verdi!

ALTIN FİYATLARI NEDEN DÜŞTÜ!

Altın fiyatlarındaki düşüşlerin altında Merkez Bankalarının faiz artışlarının etkisi olduğunu belirterek "Neden faizleri merkez bankaları artırıyor.

Enflasyonu düşürmek için. Enflasyon düşüyor mu? Hayır düşmüyor. O zaman ne oluyor? Düşürmeyecekler ki, düşmeyecek. Öyle zannet diye...  Senin sattığın altını, gümüşü kim alacak?  Onlar alacak. Kasım ayında merkez bankalarının altın stoklarındaki miktarı hep beraber göreceğiz. Merkez bankalarının en fazla altın alımı yaptığı yıl bu sene oldu.

Altının ons fiyatı Şimdi 1819 dolara çekildi. Stoklar yine artırılacak. Büyük bir ekonomik kriz ve jeopolik riskin hazırlığı yapılıyor. Büyük tufan geliyor diye yatırımcıları uyardım.

 Elindeki olan tüm varlıklara sahip çıkacaksın. Elinde altın ve gümüş bulundura vatandaşlar varlıklarına sahip çıkmalı. Üstüne ilave yapabiliyorsanız ilave yaparak süreci devam ettirmek çok mantıklı bir kar olacak. Aniden fişi çekecekler ve hiç beklemediğiniz bir dünya piyasasına uyanacaksınız." dedi.

Altın atağa geçti! Fiyatlar adeta fırladı! Elinde avucunda 1 gramı bile olan acil baksın! 6 Ekim Cuma altın fiyatları

Altın yatırımcılarına kara haber şimdi geldi! Hatice Kolçak altının hangi seviyeye kadar düşeceğini açıkladı!

 


Geri Dön