08 / 05 / 2024

İslam Memiş düğün yapacakları uyardı! Altında rekor için tarih verdi!

İslam Memiş düğün yapacakları uyardı! Altında rekor için tarih verdi!

Düğün yapacak ve altın borcu olan vatanda dikkat! İslam Memiş’ten Gram için flaş tahmin... Rakam ve tarih verdi



2022 yılı içerisinde senenin ilk çeyreğinde altın ve gümüş fiyatları oldukça arttı. İyi bir başlangıç yaptı ancak yılın 2. çeyreğinde Amerika Birleşik Devletleri Merkez Bankası FED'in faiz politikasından dolayı yılın 2. ve 3. çeyreğini baskı altında tamamladı.

Fakat Kasım ayı itibariyle yani yılın son çeyreğinde tekrar toparlama sürecine girdiğini görüyoruz. Gram altın tarafında problem yok sadece ons tarafında baskılanma meydana geldi.

Gram altın yıla 775 TL seviyesinden başlamıştı bugün 1.098 TL seviyesinde gramın da 323 TL bir getiri sağlamış oldu.

GÜMÜŞ ALTINFAN FAZLA KAZANDIRDI

İslam Memiş düğün yapacakları uyardı! Altında rekor için tarih verdi!

Gümüşün gramı 9.92 lira seviyesindeydi bugün 14.27 lira seviyesinde bu tarafta da gümüş yatırımcısı kazandı hatta altından fazla kazandıran bir emtia oldu. 2023 yılında bu yükselişlerin ben devam edeceğini tahmin ediyorum.

Özellikle ons altın tarafında tekrar 2.000 dolar seviyesinin üzerine ataklar gram altın tarafında 1.450'li rakamlar sürpriz değil bizim için beklediğimiz rakamlar.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön