20 / 05 / 2024

İslam Memiş düğün yapacakları uyardı! Altında rekor için tarih verdi!

İslam Memiş düğün yapacakları uyardı! Altında rekor için tarih verdi!

Düğün yapacak ve altın borcu olan vatanda dikkat! İslam Memiş’ten Gram için flaş tahmin... Rakam ve tarih verdi



"YENİ REKORLAR YOLDA"

Merkez bankaları piyasaları baskılamasaydı enflasyonla mücadele için gerçek değerler şu anda 1.280 - 1.300 lira seviyesindeydi.

Altın bozduracak veya gümüş bozduracak yatırımcılara acele etmemeleri noktasında tavsiyelerimiz oluyor. Çünkü resesyon riski ile alakalı çok ciddi bir süreç başlayabilir.

Düğün yapacak ve ALTIN borcu olanlar dikkat! İslam Memiş'ten GRAM ALTIN için flaş tahmin... Rakam ve tarih verdi

Dünyanın her bir yeri ateş çemberi içinde. ABD'de soğuk hava şartlarından dolayı enerji krizi yaşanıyor. Fransa'da PKK terör örgütünün yapmış olduğu eylemler, İran'da işler oldukça karışık, Çin tarafında salgın hastalıklar var bunlar küresel ekonomiler için risk oluşturmaya devam ediyor.

"FIRSAT OLARAK DEĞERLENDİRMESİ GEREKİYOR"

Gram ve gümüş tarafında yeni rekorlar beklediğimizi söyleyebilir. Zaman zaman kar satışları gelebilir ama bunu da altın alacak veya altın yatırımı yapacak olan veya düğün yapacak olan yatırımcısının da bir fırsat olarak değerlendirmesi gerekiyor. 2023 yılında 1.280'den sonra 1.300'lü – 1.400'lü rakamlar konuşabiliriz diye tahmin ediyorum.

2022'Yİ KAPATIRKEN ALMAK DAHA MI KARLI?

İslam Memiş düğün yapacakları uyardı! Altında rekor için tarih verdi!

Evet. Benim için öyle. Çünkü 2022 yılında ciddi anlamda baskılanan bir altın gümüş fiyatı var karşımızda. 2023 yılında da tam tersi senaryo görebiliriz.

Özellikle FED, Mart ayı itibariyle faiz artırımlarını kenara bırakacak. Dolayısıyla da altın fiyatlarında daha çok yükseliş trendinin olacağını ben tahmin ediyorum.

2023 yılında gümüş altından daha fazla kazandıran veya daha fazla konuşulan bir emtia olabilir bu tarafa da dikkat çekmek isterim.

EDİTÖR NOTU: Bu haber 28 Aralık 2022 tarihinde saat 19.54'te yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.71 Türk Lirası, euro 19,93 Türk Lirası, altının gramı ise bin 90 Türk Lirası değerinde.

Asgari ücret zammı sonrası kıdem tazminatı ne kadar oldu?

AK Parti'den Flaş EYT'de Yaş Sınırı Açıklaması

Asgari ücret zammı sonrası kıdem tazminatı ne kadar oldu?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön