30 / 04 / 2024

İslam Memiş, gram altında yeni rekor için tarih verdi! 2 müjdeyi beraber açıkladı

İslam Memiş, gram altında yeni rekor için tarih verdi! 2 müjdeyi beraber açıkladı

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, Youtube hesabından paylaştığı 'İki müjde' başlıklı videosunda gram altında yükseliş beklentisini tarih vererek açıkladı. İslam Memiş'in 7 Aralık için de ayrıca bir 'müjde' verdi.



Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten gram altın, dolar, gram gümüş, ons altın, ons gümüş, Bitcoin için yeni yorumlar geldi. '2 müjde' başlıklı bir video paylaşan İslam Memiş, açıklamalarının kesinlikle yatırım tavsiyesi olmadığını belirterek, şunları söyledi:

"Borsa İstanbul'da beklediğimiz kar satışları start aldı. Düzeltmeyi bekliyorduk, biraz daha devam etmesi olasu. Borsa tarafında aşağı yönlü düzeltme hareketleri düşüşlerin süreceği anlamını taşımıyor.

Dolar kuru 18.63 ekranlarda, serbest piyasalarda 18.70-72 lira aralığında. Euro TL serbest piyasalarda 19.54-60 lira aralığında. 

İslam Memiş, gram altında yeni rekor için tarih verdi! 2 müjdeyi beraber açıkladı

Euro dolar paritesi 1.0472 seviyesinde. Bir düzeltmeden sonra tekrar yoluna devam edeceğini tahmin ediyorum. Brent petrol varili 83-90 aralığında dengelenmeye çalışıyor. Trend yukarı."

İSLAM MEMİŞ, GRAM ALTIN VE GRAM GÜMÜŞ İÇİN TARİH VERDİ

İslam Memiş, ardından gram altın, gram gümüşle ilgili tahminlerini yaptı. Memiş, gram altında yükseliş için tarih verdi. İşte o açıklama...

"Altının ons fiyatı 1783 dolar seviyesinde. Teknik olarak takip edilmesi rakam 1780-1815 dolar aralığı. Tekrar teknik olarak 1780 dolar destek seviyesi çalışıyor. 1815 dolar direnç seviyesini takip etmeye devam edeceğim. Gram altın 1073-1076 aralığında.

Tüm zamanların rekoru 1083 ile kırıldı gram altında. Hem dolar hem ons altından destek alan gram altında yükselişler devam edecek. Önümüzdeki haftalarda 1100'lü rakamları konuşmaya başlayacağız.

"GÜMÜŞTE TOPARLANMA VAR"


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön