21 / 05 / 2024

İslam Memiş, gram altında yeni rekor için tarih verdi! 2 müjdeyi beraber açıkladı

İslam Memiş, gram altında yeni rekor için tarih verdi! 2 müjdeyi beraber açıkladı

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, Youtube hesabından paylaştığı 'İki müjde' başlıklı videosunda gram altında yükseliş beklentisini tarih vererek açıkladı. İslam Memiş'in 7 Aralık için de ayrıca bir 'müjde' verdi.



Gümüşün ons fiyatında da toparlanma var. 23 dolar seviyesi, 24 ve devamında 26 doları takip edeceğim. Kısa bir düzeltmeden sonra tekrar 24 ve 26 doları bekleyeceğim. 

Gram fiyatı 13.90'a kadar yükseldi. Yüzde 1.52'lik değer kaybı var. 14, devamında 16 lira seviyesini takip etmeyi sürdüreceğim.

"BEN 25 LİRA SEVİYESİNİ BEKLEYECEĞİM"

İslam Memiş, gram altında yeni rekor için tarih verdi! 2 müjdeyi beraber açıkladı

Kripto para piyasasında 17 bin dolar görüldükten sonra 16 bin 905 seviyesinde. Bir sonraki ataklarda 18 bin dolara kadar yükselişlerin devam edeceğini tahmin ediyorum. Sterlin dolar paritesindeki yükseliş de dikkat çekiciydi.

1.2298 görüldü sterlin dolar paritesinde. Elinde dolar bulunanların burada geri çekilme fırsatlarını kaçırmaması gerektiğini uyarmıştım. Sterlin TL kurunda ise 23 lira seviyesi bugün görüldü. 

13-14 lira seviyesinden sterlin alanlara yılsonunda 25 lira bekliyorum deyince hiç kimse inanmamıştı. Ben 25 lira seviyesini beklemeye devam edeceğim.

"7 ARALIK MÜJDESİ"

İslam Memiş, son olarak 7 Aralık için 'müjde' dediği gelişmeyi duyurdu:

"Genel itibarıyla pozitif bir haftayı geride bırakıyoruz. ABD'de tarım dışı istihdam verisi beklenti üzerinde geldi. Dolar endeksi veri açıklandıktan sonra 105,56'ya kadar yükseldi. Dolar endeksi yükseldiği için de altın, gümüş ve paritelerde kar satışları gerçekleşti.

Bir müjdeyle başlamak istiyorum. Bir, biliyorsunuz daha önceki yıllarda yayınlarımda reşat altın basımıyla alakalı birçok köşe yazılarım, söylemlerim oldu. 

Bu konuyla alakalı çalışmalarım oldu. Darphane artık reşat altın basımına başlamıştı ve artık piyasalarda 22 ayar olarak sürülüyor.

EDİTÖR NOTU: Bu haber 3 Aralık 2022 tarihinde saat 18.53'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.63 Türk Lirası, euro 19,39 Türk Lirası, altının gramı ise bin 68 Türk Lirası değerinde.

Selçuk Geçer'den yürekleri ağza getiren dolar tahmini!

İslam Memiş gram altın 150 lira yükselecek dedi, tarih verdi!

Numan Kurtulmuş'tan, canlı yayında asgari ücret açıklaması!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön