27 / 04 / 2024

Elit Grand Palas Kurtköy fiyat listesi!

Elit Grand Palas Kurtköy fiyat listesi!

Firma: Delmar Yapı

Proje: Elit Grand Palas Kurtköy

İstanbul'un Anadolu Yakasında yer alan Elit Grand Palas Kurtköy fiyat listesi ile ilgili ayrıntılara haberimizden ulaşabilirsiniz...





Delmar Yapı tarafından inşa edilen Elit Grand Palas projesi İstanbul'un Anadolu Yakasında Kurtköy bölgesinde yükseliyor. Stüdyo, 1+1 ve 2+1 olarak tasarlanan dairelerin bulunduğu Elit Grand Palas Kurtköy fiyat listesi bilgileri haberimizin devamında yer alıyor. 


10 bin 680 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Elit Grand Palas Kurtköy projesinde satış süreci devam ediyor. Elit Grand Palas Kurtköy fiyat listesi bilgisi şöyle: 


Elit Grand Palas Kurtköy fiyat listesi:


Elit Grand Palas Kurtköy fiyat listesi ile ilgili detaylı bilgileri 0216 482 70 70 numarasından projenin satış ofisi ile irtibat kurarak öğrenebilirsiniz. 


Elit Grand Palas Kurtköy fiyat listesi!


Elit Grand Palas ödeme: 


Elit Grand Palas ödeme planı dahilinde KDV oranı yüzde 1 olarak belirlenmiş durumda. Projedeki dairelerin yüzde 25'lik kısmı peşin ödeniyor ve kalan miktar için banka kredisi kullanılabiliyor. Projede ayrıca 48 ay taksitlendirme imkanı da sunuluyor. 


Elit Grand Palas Kurtköy projesinde yüzme havuzları, yoga, lounge, fitness center, otopark, resepsiyon, Türk Hamamı, spa, restoran gibi imkanlar bulunuyor.


Elit Grand Palas Kurtköy teslim tarihi: 


Elit Grand Palas Kurtköy projesi 2014 yılının Haziran ayında teslim edilecek. 


Telefon: 0216 482 70 70

Web Adresi: www.delmaryapi.com

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön