30 / 04 / 2024

Elit Perla Palas İstanbul'da 209 bin TL'ye!

Elit Perla Palas İstanbul'da 209 bin TL'ye!

Kurtköy'de inşa edilen Elit Perla Palas projesinde satışı süren sınırlı sayıda konut kaldı. Suit bölgesinde bulunan 54 metrekarelik daire 209 bin TL'ye satılıyor. Satışta olan 3+1'lerin fiyatları ise 570 bin TL ile 599 bin TL arasında.



Kurtköyde Delmar Yapı tarafından gerçekleştirilen Elit Perla Palas, 40 ila 64 metrekare 1+0 stüdyo dairelerden, 66 ila 72 metrekare 1 oda 1 salon dairelerden ve 140 metrekare 3+1lerden meydana geliyor. Kalan konutların fiyatları 209 bin liradan başlıyor. Suit bölgesinde kalan son 54 metrekarelik stüdyo daire 209 bin TL'ye satılıyor. 3+1'lerin fiyatları ise 570 bin lira ile 599 bin lira arasında. Müşteriler kredi kullanma imkanına sahip durumda.

24 bin metrekare alan üzerinde hayat bulan Elit Perla Palas; 40 ile 140 metrekare arasında alana sahip her biri kral dairesi konforunda hazırlanan 7 farklı tipte, toplam 208 adet rezidans ve farklı ofis ünitelerinden meydana geliyor. Projede konut teslimlerinin Aralık 2012'de yapılması planlanıyor.

Delmar Yapı ve JBS Development, LLC USA'nın ortak girişim projesi olan Elit Perla Palasta otel konforunda, ev sıcaklığında ve ofis standardında hazırlanan daire alternatifleri mevcut.

Beş yıldızlı otel konforunda ve hizmet standartlarında projelendirilen Elit Perla Palas sürdürülebilir çevre stratejilerini kullanarak enerji verimliliğini arttıran malzeme seçimlerinde, yapı teknolojileri uygulamalarında ve mimari tasarımında Amerikan Ekolojik Yapılar Konseyi (USGBC ) tarafından verilen LEED (The Leadership in Energy and Enviromental Design-Enerji ve Çevre Dostu Tasarımda Liderlik) sertifikası kriterlerini esas aldı.

Elit Perla Palas anıtsal güzellikteki yapıtlarıyla dünya mimarisinde çığır açmış, mühendislik bilgisiyle çağlar ötesine uzanan büyük sanatçı Mimar Sinan'ın motiferiyle süslendi. Geleneksel Osmanlı motiflerinin tarihi dokularıyla masalsı ama modern bir yaşam alanı tasarlandı.

Elit Perla Palas, dünya kenti olarak tarihe damgasını vuran İstanbul'un çağdaş yüzünü yansıtırken, köklü ve zengin tarihi mirasından da esintiler taşıyor. Roma, Bizans ve Osmanlı medeniyetlerinin oluşturduğu kültürlerin günümüze uzanan köprüsü olan İstanbul'da, stillerin modern yorumu olarak neo-klasik mimari tarzı ile Elit Perla Palas'ın dış cephesi şekilleniyor.

Ekolojik sorumluluk ve akılcı kent yaşamı odaklı mekan oluşturma prensipleri ise doğayı ve hayat konforunu korumak için projenin öncelikleri arasında yer alıyor.

Elit Perla Palas İstanbul'da öncelikle doğal ışıkla çevrelenmiş ve aydınlatılmış bir konsept öne çıkıyor. Yapının kütlesel formu binaya dışarıdan bakıldığında görülemeyen ancak binanın içinde hissedilen gün ışığına kucak açan yemyeşil peyzajlı bir iç avlu bahçesi etrafında şekilleniyor.

Gün boyu binaya hayat enerjisi taşıyan ışık, lobide bulunan geniş kubbe üzerindeki özel camlardan geçerek iç galerilere doğru süzülüyor ve binanın çekirdeğine nüfuz ediyor. Hem lobinin zemininde hem de diğer katlarda bırakılan geniş galeri açıklıkları yapının diğer bölümleriyle doğal ışık bağı kuruyor. Garaj katından asansörlere geçişler bile, doğal güneş ışığı alan atriumlu bir bahçenin önünden geçilerek sağlanıyor.

www.elitperlapalas.com
www.delmaryapi.com
[email protected]
Tel: 0216 482 70 70


Nagihan Arat/Emlakkulisi.com

Geri Dön