29 / 04 / 2024

Elit Perla Palas nerede, nasıl gidilir

Elit Perla Palas nerede, nasıl gidilir

Kurtköy'de Delmar Yapı tarafından inşa edilen Elit Perla Palas'a ulaşım nasıl sağlanıyor  7 farklı tipte, toplam 208 adet rezidans ve farklı ofis üniteleri seçeneğinin yer aldığı projede fiyatlar ise 209 bin TL'den başlıyor



Elit Perla Palas için E-5'den gelirken;

Sabiha Gökçen Havalimanı - Kurtköy çıkışından giriniz. (Girmeden önce sağınızda Viaport"u göreceksiniz.) Gişelerden 50m sonra, ilk sapaktan Kurtköy tabelasından sağa doğru dönün. Yaklaşık 1 km hiçbir sapaktan sapmadan ilerleyin, karşınıza çıkacak ilk döner kavşaktan sağa Yenişehir tabelası oku yönüne dönün, ileride karşınızda Atlantis AVM"yi görene kadar devam edin, bir döner kavşak noktasına geleceksiniz, Atlantis AVM sağınızda kalacak şekilde devam edin. 50m ileride sol tarafta Elit Perla Palas satış ofisini göreceksiniz. Yol bitene kadar ilerleyin. Yolun sonuna geldiğinizde kavşaktan U dönüşü yapıp aracınızı park edebilirsiniz.

TEM'den gelirken

Pendik Tersane Kavşağı'ndan Sabiha Gökçen Havalimanı yönüne doğru dönün. Kaynarca kavşağını ve Aydınlı sapağını geçip, Sabiha Gökçen Havalimanı/Akfırat kavşağında Sabiha Gökçen Havalimanı yönüne dönünüz. Yaklaşık 500 m sonra Kurtköy “ Sultanbeyli yönüne dönün. Kurtköy/Pendik yönüne doğru devam edin. 500 m sonra önünüze gelecek döner kavşaktan düz devam ettikten sonra karşınıza karşınızda Atlantis AVM"yi görene kadar devam edin, bir döner kavşak noktasına geleceksiniz, Atlantis AVM sağınızda kalacak şekilde devam edin. 50m ileride sol tarafta Elit Perla Palas satış ofisini göreceksiniz. Yol bitene kadar ilerleyin. Yolun sonuna geldiğinizde kavşaktan U dönüşü yapıp aracınızı park edebilirsiniz.

www.elitperlapalas.com
www.delmaryapi.com
[email protected]
Tel: 0216 482 70 70


Ebru Duman/Emlakkulisi.com

Geri Dön