03 / 05 / 2024

Elit Royal Residence'ta örnek daireyi gezene tiyatro bileti hediye!

Elit Royal Residence'ta örnek daireyi gezene tiyatro bileti hediye!

Firma: Elit Yapı

Proje: Elit Royal Residence

Ankara İncek Bulvarında inşa edilen Elit Royal Residence, konforun yeni adresine talip olanları “Mevlana-Aşk ve Barış Çığlığı” tiyatrosunda buluşturacak. Projedenin örnek dairesini gezmeye gelenlere tiyatro bileti hediye ediliyor...



Elit Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan: “Eşsiz Beytepe ormanı ve  Ankara  manzarasıyla dikkati çeken Elit Royal, yalnızca bir konut projesi olmakla kalmıyor kültürel etkinlikler konusunda da ayrıcalığını gösteriyor"


"Kültür sanat etkinlikleri çerçevesinde evrensel bir figür olan Mevlana'yı da unutmadık. Hem  tiyatroya destek hem de Mevlana'yı daha iyi anlamak için ziyaretçilerimizi Semih Sergen'in "Mevlana-Aşk ve Barış Çığlığı" oyununa davet ediyoruz"


Ankara - Başkentin gözde yerleşim yerlerinden İncek Bulvarında inşa edilen Elit Royal Residence, örnek dairesini gezmeye gelenleri ünlü tiyatrocu Semih Sergen’in yazıp yönettiği ve Mevlana felsefesini konu alan “Mevlana-Aşk ve Barış Çığlığı” tiyatrosuna davet ediyor.


Ankara’da lüks ve konforun yeni adresi olan Elit Royal Residence, kültür ve sanata verdiği önem ile de öne çıkıyor.7-17 Aralık tarihleri arasında Mevlana’yı Anma Törenleri’nin gerçekleştirileceğini hatırlatan  Elit Yapı  Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan, Mevlana’nın dünya çapında ün kazanmış sanatçılara bile ilham veren büyük bir düşünür olduğunu ifade etti.


Yıldızhan, kültür sanat etkinliklerine dinler arası hoşgörü köprüsünün kurulmasını isteyen Mevlana’yı da dahil etmek istediklerini belirten Yıldızhan, şunları söyledi: “Mevlana, tüm dünyanın önünde saygıyla eğildiği, ilham aldığı ve dinler arası hoşgörü köprüsünün kurulmasını isteyen bir düşünür. Mevlana’yı anacağımız haftaya biz de bir katkıda bulunmak istedik. Usta tiyatrocu Semih Sergen’in çok etkilendiği Mevlana’yı anlattığı oyununa  Elit Royal Residence  örnek dairesini gezenleri götürmeyi planlıyoruz. Oyun 12 Aralık Perşembe günü Oda Tiyatrosu'nda sahnelenecek. Böylece, hoşgörü ve saygıyı öğreten Mevlana’yı herkes daha yakından tanıma fırsatı bulacaktır. Sanatın ve sanatçının her zaman yanında olacağız.”


Mevlana’nın büyük bir düşünür olduğunu bildiren Yıldızhan, “Özellikle gençlerimiz Mevlana’yı tam olarak tanımıyor. Mevlana’nın sadece dini bir figür olduğu zannediyorlar. Oysa Mevlana bir düşünür, hoşgörüye kendini adamış, insanın benliğini keşfetmesini sağlayan evrensel bir kimliktir” dedi.


-Elit Royal Residence-

Başkent’in öne çıkan bölgelerinden biri olan Beytepe’de inşa edilen Elit Royal Residence, yaşam merkezlerine olan yakınlığı ve eşsiz Beytepe Ormanı ve Ankara manzarasıyla dikkati çekiyor. 17 katlı Elit Royal Residence projesinde 4+1, stüdyo ve dubleks olmak üzere toplam 35 daire ve projeye değer katacak 5 adet mağaza bulunuyor.

Ev sahiplerine kaliteli ve rahat bir yaşam sunmak amacıyla “akıllı ev” olarak tasarlanan daireleri ile dikkati çeken Elit Royal Residence, dünyaca ünlü markaları da evlere taşıyor. Özenli işçilik, titiz tasarım ve kaliteli malzemeyi bir araya getiren Elit Royal Residence, depreme dayanıklı beton yapısı, jeneratör sistemi, 24 saat konsiyerj ve güvenilir personel hizmeti, katlarda ve residence dışında kapalı devre kamera sistemi bulunuyor.

Ayrıca Elit Royal Residence’da konut sahipleri tek tuşla taksi ve güvenlik hizmeti, her daire için iki kapalı bir açık otopark, misafirler için konuk otoparkı ve dairelere özel ayrılmış depoları ile konut sahiplerinin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak. Elit Royal Residence konutlarının anahtar teslim tarihi ise Mayıs 2014 olarak bildirildi.


projeye sor



Geri Dön