29 / 04 / 2024

Elite Concept'in 3+1 daireleri çocuklu ailelerin gözdesi!

Elite Concept'in 3+1 daireleri çocuklu ailelerin gözdesi!

Şua İnşaat’ın Kadıköy Fikirtepe’de hayata geçirdiği projesi Elite Concept, büyüklükleri 169 metrekareden başlayan 3+1 daireleri ile dikkat çekiyor...



Şua İnşaat’ın Kadıköy Fikirtepe’de inşa ettiği projesi Elite Concept, 169 metrekareden başlayan ve genellikle oturum amaçlı olarak tercih edilen 3+1 daireleri ile dikkat çekiyor. Kalabalık ve çocuklu ailelerin yanı sıra geniş daire sevenler tarafından da yoğun ilgi gören 3+1 daireler, 1 milyon 530 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor. Hemen teslim edilen Elite Concept projesi, 24 katlı 3 blokta 1+1’den 4+1’e kadar çeşitli büyüklük ve özellikte 785 konut, 26 ticari ünite ve sosyal yaşam alanlarından oluşuyor. 

Yaşamın ve yatırımın merkezinde

Elite Concept; kara, deniz, hava yolu ve raylı sistem gibi pek çok farklı ulaşım alternatifinin kesişim noktasında yer alıyor. Proje, E-5 karayoluna 1 dakika mesafede, metro ve metrobüsün yanı başında yer alıyor ve yaklaşık olarak; Bağdat Caddesi’ne 6 dakika, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 5 dakika, Avrasya Tüneli’ne ve Harem Arabalı Vapur İskelesi’ne 8 dakika, Kadıköy vapur iskelesine, Moda sahiline ve Kalamış Marina’ya 10 dakika ve İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na 20 dakika mesafede bulunuyor. Proje ayrıca birçok eğitim kurumu, hastane ve alışveriş merkezine sadece birkaç dakikalık mesafede bulunuyor. 

Daireleri saran balkonlar

Dairelerin etrafını çepeçevre saran balkonları sayesinde her odadan balkona çıkış imkanı bulunan Elite Concept, yüksek katlı projelerde eşine az rastlanır şekilde açılabilen camlarıyla farklılaşıyor. Bu sayede sakinlerine manzarayı kusursuz bir şekilde izleme, hava alma ve pencere temizliğinin daireler tarafından kolaylıkla yapılabilmesi imkanını tanıyor. 

Aidatları azaltan doğaya dost akıllı ev konsepti

Akıllı telefon ya da tabletlerle internet bağlantısı üzerinden kontrolü sağlanabilen akıllı ev konsepti ile hayatı kolaylaştıran proje, doğaya dost sürdürülebilir bir yaklaşımla planlandı. Elite Concept’teki tüm peyzaj alanlarının sulaması ve klozet rezervuarlarında kullanılacak su ihtiyacı; banyo, mutfak ve lavabolarda kullanılan sular ve yağmur sularının arıtılmasıyla elde edilen gri su arıtma sistemi ile gerçekleştirilecek. Ayrıca ortak alanların aydınlatma ve sıcak su ihtiyacı için de güneş panelleri sayesinde güneş enerjisinden yararlanılacak. Bu uygulamalarla elde edilecek tasarruf, işletme maliyetlerinin minimuma düşürülmesini ve aidatların azalmasını sağlayacak.

Yüzde 75’i sosyal donatı alanı olarak tasarlanan Elite Concept’in sosyal tesisleri içinde; kapalı havuz, sauna, buhar odası, fitness center, cafe, süs havuzları, koşu ve yürüyüş parkurları, çarşı otoparkı ve kapalı otopark yer alıyor. Proje ayrıca bölgenin kendi içerisinde açık teras bahçeleri bulunan ilk projesi olma özelliğini taşıyor. Blok zeminlerinde yer alan çarşı caddedeki mağazaların ise tüm temel ihtiyaçlara yanıt verecek şekilde tasarlanması planlanıyor. 

Web: https://eliteconcept.com.tr


Geri Dön