03 / 05 / 2024

Elite Side Pendik nerede

Elite Side Pendik nerede

şžua İnşaat projesi Elite Side Pendik'te ön satışlar başladı.  Sahil yolu, E5, TEM  yolunun hemen üzerinde bulunan Elite Side  pek çok ulaşım alternatifi ile gelinebilen nadir bir lokasyonda bulunuyor...




şžua İnşaat 'ın  Anadolu yakasındaki yeni  projesi olan Elite Side Pendik konutları 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 tipinde. Proje kapsamında yer alan konutların alanları 72 ile 242 metrekare arasında farklılık gösteriyor.

Tüm yaşam mekanları  yeşille mavinin  ortasında kalan zengin sosyal hayatıyla  yüksek standartta yaşam kalitesi sunan , her açıdan güneş alabilen  daireler site içinde birbirlerine bakmayacak ve maksimum gün ışığı alabilecek konumda dizayn edildi.

Tamamı kapalı otopark olan projede yaklaşık  17 bin metrekare alan içinde yüzde 85  yeşil alanında özel tasarlanmış bir peyzaj içine  konumlandırılmış toplam 300 adet konut yer alıyor. 1+1 'den 5+1 'e kadar daire seçenekleri bulanan Elite Side projesinde her kata özel sunulan kat bahçeleri de bulunuyor.

Elite Side ‘da  yer alan sosyal tesisler ; Açılıp kapanabilen  panoramik yüzme havuzu , tenis , basketbol ve voleybol kortu,  fitness center ( step -pilates – yoga alanı) Sauna , Türk hamamı , Buhar odası , kültür fizik alanları, yürüyüş ve bisiklet parkurları bulunuyor. Proje kapsamında bir de çarşı yer alıyor.

Sahil yolu ,E5 , Tem  yolunun hemen üzerinde bulunan Elite Side  pek çok ulaşım alternatifi ile gelinebilen nadir  bir lokasyonda bulunuyor. Yapımı halen devam eden  Marmaray  Anadolu Yakası , Kadıköy – Kartal ana hattının hava limanı bağlantısının Elite Side Projesi arazisine yakın bir noktadan Havalimanına ulaşan bir konumu bulunuyor.

Kartal - Pendik deniz otobüsü ve vapur iskeleleri Elite Side 'in yakınında bulunuyor.. E5 ise, hemen yakından geçiyor. Elite Side sakinleri Karayolu, tren, denizyolu veya havayoluyla istedikleri yere ulaşım sağlayabilecekler.

Elite Side projesinin hemen yakınında iki önemli AVM ; Pendorya AVM ve Neomarin AVM yer alıyor. Bölgede ayrıca Marmara Üni. Araştırma ve Uyg. Hast ,  Viaport AVM, Un roro limanı , Divan Hotel, Green Park , Crowne Plaza Hotel gibi yıldızlı otellerin olduğu önemli merkezler yer alıyor.

390 91 92

http://www.eliteside.com.tr


Geri Dön