03 / 05 / 2024

Elsa Hosk evini 3,5 milyon dolara satışa çıkarıyor!

Elsa Hosk evini 3,5 milyon dolara satışa çıkarıyor!

Son dönemin en gözde modelleri arasında yer alan Elsa Hosk, New York Soho'daki tarihi Cast Iron bölgesindeki evini satışa sunuyor.



Son dönemin en gözde modelleri arasında yer alan Elsa Hosk, birkaç hafta önce New York'ta yaşadığı apartman dairesinin kapılarını sosyal medya üzerinden takipçilerine açtı.

Elsa Hosk evini 3,5 milyon dolara satışa çıkarıyor!

TAKİPÇİLERİNİ KIRAMADI 


Hürriyet'te yer alan habere göre, çektiği videoda birçok takipçisinin evinin içini görmek istediğini dile getiren 32 yaşındaki Hosk, sonunda onları kırmayarak yaşadığı renovasyondan geçirilmiş konutunu bütün detaylarıyla gözler önüne serdi.

NEDENİ ORTAYA ÇIKTI 


Her ne kadar Hosk o videoda açıklamasa da 6.2 milyon takipçisine evinin kapılarını sosyal medya üzerinde açmasının sebebi de belli oldu.

NEW YORK'UN GÖZDE BİR BÖLGESİNDE 


Hosk kısa bir zaman önce satın aldığı, New York Soho'daki tarihi Cast Iron bölgesindeki evini satışa sunuyor.

3.5 MİLYON DOLAR İSTİYOR 


İsveçli model Elsa Hosk, sevgilisi Tom Daily ile birlikte yaşadığı bu apartman dairesi için 3,5 milyon dolar istiyor. Model bu daireyi altı sene önce 2 milyon dolara almıştı.


ŞEHİR MANZARALI TERAS 


İki yatak odalı, iki banyolu, asma katlı stüdyo dairenin bir de şehir manzarasını gözler önüne seren geniş bir terası mevcut.

RENOVASYONDAN GEÇTİ 


Elsa Hosk, Instagram'da paylaştığı videosunda, dairesinin eski bir binada bulunduğunu ve satın aldıktan sonra renovasyondan geçirildiğini dile getirdi.

EMLAK DANIŞMANININ ÖNERİSİ


Hosk, bir yatırım danışmanı tarafından kendisine "emlak yatırımı yapması" konusunda tavsiye verildiğini ve bunu dinleyerek bu daireyi satın aldığını da söyledi.

 


Geri Dön