16 / 05 / 2024

Elta Yapı Burdur'da 80 konutluk proje inşa ediyor!

Elta Yapı Burdur'da 80 konutluk proje inşa ediyor!

Türkiye'nin önde gelen inşaat firmalarından Elta Yapı, halka sadece konfor sağlamıyor! Estetik yapısı ile şehrin daha güzel gözükmesine ve değerlenmesine de katkısı büyük...



BUGÜNE kadar Mersin ve Ankara'da yaptığı evler ile büyük beğeni kazanan Elta Yapı, Burdur'a da değer katıyor. Sadece konforuyla değil, güvenliği ve estetik yapısı ile de kendisini diğer firmalardan ayırıyor. Elta Yapı inşaat bünyesinde bulundurduğu firmaları ile müteahhit bir firma olmanın yanında inşaat malzemeleri de yapan üretici bir firma. Yaklaşık 100 bin merkez nüfusa sahip Burdur'da 2014 yılı itibariyle yatırımlarına başlayan firma, Burdur'da 6 aylık bir AR-GE çalışması sonrası doğru lokasyonları seçip, metropol şehirlerde yapmakta olduğu projeleri buraya da kazandırmaya başladı. 


80 DAİRELİK PROJE 

İNŞAAT sektörüne yeni bir vizyon kazandırmayı hedefleyen Elta Yapı, Burdur halkına hak ettiği konfor ve kaliteyi, çağdaş yaşam alanları ile sunmaya başladı. Yapılmakta olan toplam 16-32 ve 32 adet olmakla birlikte toplam 80 dairelik bir proje başlangıcı ile bölgede kısa zaman da sektör açısından önemli projelere imza atarak Burdur'da kalitenin öncüsü olan Elta Yapı, tasarımı ve mimarisi ile bölgeye farklılık katıyor. 

Türkiye'nin en düşük suç oranlarından birisine sahip olan Burdur'un her anlamda yaşanabilecek bir yer olduğunu göstermeye niyetli olan Elta Yapı evlerine ilgi şimdiden çok yüksek. 


Burdur'a  ilgi artacak 

DOĞA güzelliklerinin yanında tarihsel açıdan da büyük öneme sahip olan Burdur'un gerekil ilgiyi görmediğini düşünen Elta Yapı, yatırımların sürdükçe gereken değerin de verileceğini düşünüyor. Şehre yapılacak konforlu ve görsel açıdan İhtişamlı sosyal alanlara sahip projelere sadece Burdur halkının değil, çevre illerin de ilgisi var. Elta Yapı'nın faaliyetleri istihdam açısından da büyük bir öneme sahip. Zaten düşük olan işsizlik seviyesi böyle Armalar sayesinde iyice azalıyor. 



Milliyet Ek


Geri Dön