02 / 05 / 2024

Elysium Elit Koşuyolu fiyatları!

Elysium Elit Koşuyolu fiyatları!

Firma: Ofton İnşaat

Banka kredisi ile yapılan ödemelerde 120 ay vade imkanı sağlanan Elysium Elit Koşuyolu Evleri'nde toplam 86 adet daireye yer veriliyor. İşte Elysium Elit Koşuyolu fiyatları...



Elysium Elit Koşuyolu fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. Projenin A bloğunda 54 adet, B bloğunda ise 32 adet daire bulunuyor.


Ofton İnşaat tarafından hayata geçirilen Elysium Elit Koşuyolu Evleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3,5 oda 1 salon ve 4,5 oda 1 salon konutlar mevcut. Proje 10 dönüm alan üzerinde yükseliyor.


Elysium Elit Residence Bağdat Caddesi’ne, Boğaziçi Köprüsü’ne, alışveriş merkezlerine, stadyumlara, Sabiha Gökçen Havalimanı’na, toplu ulaşım araçlarına yakın bir bölgede yer alıyor.


Banka kredisine uygun olan Elysium Elit Rezidans'ın 5 Mart'ta satışa çıkması öngörülüyor. Ön talep süreci devam eden projenin 6 bin 500 metrekarelik kapalı alanı bulunuyor.


İstanbul Anadolu Yakası Koşuyolu'nda inşa edilen Elysium Elit Evleri kapalı açık havuzu, sauna, buhar odası, tenis kortu, basketball sahası, yürüyüş parkurları, fitness gibi sosyal yaşam alanlarına sahip.


Elysium Elit Koşuyolu fiyatları metrekare bazında 4 bin 300 ile 5 bin 300 dolar arasında farklılık gösteriyor. Projede banka kredisi ile 120 ay vade seçeneği sunuluyor. 


Koşuyolu Elysium Elit iletişim

Telefon: 0216 651 48 18

Web: www.ofton.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


Geri Dön