28 / 04 / 2024

Ofton Elysium Elit Koşuyolu fiyatları!

Ofton Elysium Elit Koşuyolu fiyatları!

Firma: Ofton İnşaat

Proje: Elysium Elit Koşuyolu

Ofton Elysium Elit Koşuyolu fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Daire tipleri arasında 1+1'den 4,5+1'e kadar farklı daire seçeneklerine yer verilen proje 2 blok halinde yükseliyor.



Ofton  Elysium Elit Koşuyolu  fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Projede teslimlerin 2016 yılı Ekim ayında yapılması planlanıyor.


İstanbul Kadıköy'de, Koşuyolu parkının yanı başında bulunan Elysium Elit Koşuyolu Evleri  Ofton İnşaat  imzası ile hayata geçiriliyor. Proje 2 bloktan oluşuyor.


Kadıköy Elysium Elit Koşuyolu'nda yer alan konutların alanları 66,68 metrekare ile 433,26 metrekare arasında değişiyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3,5 oda 1 salon ve 4,5 oda 1 salon olarak tasarlanan daireler bulunuyor.


Elysium Elit Koşuyolu Ofton projesinin sosyal yaşam alanları arasında spor alanları, yürüyüş parkurları, fitness, basketball sahası, kapalı açık havuz, tenis kortu, kafeler, alışveriş alanları, sauna, fitness center, restauranlar, buhar odası mevcut. 


Ofton Elysium Elit Koşuyolu fiyatları 328 dolardan başlangıç gösteriyor. Satışları devam eden proje 10 dönüm alan üzerinde inşa ediliyor. 


Kadıköy Elysium Elit Koşuyolu nerede?

Adres: Ali Dede Caddesi No:6 Koşuyolu Kadıköy / İstanbul


Elysium Elit Koşuyolu iletişim

Telefon: 0216 651 48 18

Web: www.ofton.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön