17 / 05 / 2024

Elysium Residence Taksim'in inşaatına ve satışlara başlandı!

Elysium Residence Taksim'in inşaatına ve satışlara başlandı!

Ofton İnşaat, yapımı devam eden Rixos Taksim Residence 'tan sonra Elysium Residence Taksim projesinin inşaatına başladı. Yeni projedeki yarıya yakın sayıdaki daire şimdiden sahiplerini buldu



Konumu ve altyapısı itibarıyla modern yaşam gerekliliklerine uyumluluk gösteren çok az sayıda binanın yer aldığı Taksim 'de kaçırılmaması gereken bir fırsat olan Elysium “Residence ” Taksim 'deki daireler satışa sunulmaya başlandı.

şžehir merkezlerinde konforlu yaşam alanları sunan Ofton İnşaat, İstanbul Taksim 'deki yatırımlarını sürdürüyor. Halen yapımı devam eden Rixos Taksim Residence 'tan sonra son olarak Elysium “Residence ” Taksim projesinin inşaatına ve daire satışlarına başlandı.

“Elysium ” konseptiyle İstanbul 'un farklı merkezlerindeki çağdaş ve dayanıklı yapılarıyla güvenirliğini kanıtlayan Ofton İnşaat 'ın, Elysium “Residence ” Taksim adıyla başlattığı yeni projedeki yarıya yakın sayıdaki daire şimdiden sahiplerini buldu.    

İstanbul 'un kalbinde her türlü yaşam kolaylığının sağlandığı Elysium “Residence ” Taksim, 54 metrekareden başlayıp, 193 metrekareye kadar ulaşan tek bloktaki toplam 91 daireden oluşuyor. Mimari açıdan her boyuttaki aileye uygun tarzda düşünülen daireler, stüdyo 'dan, bahçeli ve teraslı dubleks 'lere uzanan farklı seçenekler içeriyor.  

Alt ve üst yapıları ile şehir hayatının tüm ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarlanan Elysium “Residence ”Taksim 'de tüm daire sahiplerinin yararlanabildiği kapalı havuz, sauna, buhar odası ve fitness yer alıyor. Öte yandan jeneratör, yük asansörü ve daire metrekaresine göre tahsis edilmiş kapalı otoparkı bulunuyor.

Konumu ve planlaması itibarıyla modern yaşam gerekliliklerine uyumluluk gösteren çok az sayıda binanın yer aldığı Taksim 'de kaçırılmaması gereken bir fırsat olan Elysium “Residence ” Taksim, anlaşmalı bankalarla uzun vadeli ve cazip oranlarla kredi imkanları da sunuyor.


Geri Dön