28 / 04 / 2024

Emaar Çamlıca Projesi'nde metrekaresi ortalama 4 bin dolar!

 Emaar Çamlıca Projesi'nde metrekaresi ortalama 4 bin dolar!

Firma: Emaar İnşaat

Proje: Boulevardi İstanbul

Emaar Türkiye’nin Çamlıca’daki Yeni Projesi İki Prestijli Mimarlık Ödülü Kazandı. Boulevardi İstanbul projesi "Avrupa'nın En İyi Karma Kullanım Projesi" ödülünü aldı...




Emaar Properties PJSC’nin Türkiye’deki iştiraki olan Emaar Türkiye’nin İstanbul’da geliştirdiği yeni yüksek kaliteli karma kullanım projesi, Avrupa’nın önde gelen diğer projelerinin yarıştığı International Property Awards Europe 2012’de iki önemli ödül kazandı.


 Emaar Çamlıca Projesi nde metrekaresi ortalama 4 bin dolar!


Çamlıca’da geliştirilen ve Türkiye’nin önde gelen mimarlık şirketlerinden İki Design tarafından tasarlanan bu harika proje, Avrupa’nın önde gelen Gayrimenkul profesyonellerinin başarılarının ödüllendirildiği yarışmada “Avrupa’nın En İyi Karma Kullanım Projesi” ve “Türkiye’nin En İyi Karma Kullanım Projesi” ödüllerine lâyık görüldü.


Gayrimenkul sektörünün en prestijli ödül programı olarak kabul edilen Avrupa Gayrimenkul Ödülleri yarışmasına bu yıl yaklaşık otuz ülkeden iddialı birçok proje katıldı. İki Design Grubu, 24 Eylül tarihinde Londra’daki Marriot Hotel’de düzenlenen ödül töreninde dört ayrı ödülle onurlandırıldı. Şirket, Emaar Türkiye’nin Çamlıca’daki Yeni Projesi ile kazandığı “Avrupa’nın En İyi Karma Kullanım Projesi” ve “Türkiye’nin En İyi Karma Kullanım Projesi” ödüllerinin yanı sıra Maslak Spine Tower Projesi ile “Avrupa’nın En İyi Ofis Projesi” ve “Türkiye’nin En İyi Ofis Projesi” ödüllerini de kazandı.  

 

Kazanılan iki ödülü yorumlayan Emaar Türkiye Genel Müdürü Ozan Balaban şunları söyledi: “Çamlıca’daki yeni projemizin tasarım kategorisinde şimdiden böylesine prestijli ödüller kazanmış olması bizim için bir gurur kaynağıdır. İstanbul’un zengin tarihsel ve kültürel mirasından esinlenmiş olan bu karma kullanımlı proje, kentin önemli eğlence ve dinlence mekânlarından biri olacak ve konut, rezidans, alışveriş merkezi, ofis ve 5 yıldızlı otel işlevlerini bir arada sunan yeni bir kentsel yaşam alanı yaratmaktadır.” 


 Emaar Çamlıca Projesi nde metrekaresi ortalama 4 bin dolar!


“Potansiyel alıcılara Emaar’ın yüksek kaliteli ve master planlı yapılar geliştirme politikasının bir yansıması olan bu ödüllü projede yer alma fırsatını sunmaktan memnuniyet duyuyoruz. Yatırımcıların çok memnun olduğu birinci projemiz olan Toskana Vadisi’nden sonra, kazandığımız iki ödülün verdiği itici güçle yeni projelere yelken açmak bizim bir gurur kaynağıdır. Emaar Türkiye, dünya çapındaki Emaar Properties markasıyla desteklenen benzersiz projeleriyle ülke ekonomisine katkıda bulunmaya devam edecektir.”


DÜNYA MARKASINA HİZMET VERİYOR


İki Design Grubu’nun kurucu ortaklarından Yüksek Mimar Murat Kader, Türk yatırımcılarının tanınmış uluslararası mimarlık şirketleriyle çalışma eğiliminde olduğu bir dönemde EMAAR gibi uluslararası bir yatırım grubunun Türkiye’deki projesinde İki Design Grubu ile işbirliği yapmayı tercih etmesinin önemini vurgulayarak, "Bu ortak çalışmanın uluslararası ödüllere lâyık görülmesi, Türkiye’nin mimarlık alanında uluslararası standartları yükselten bir konuma ulaşması açısından umut vericidir" dedi.


 Emaar Çamlıca Projesi nde metrekaresi ortalama 4 bin dolar!


YENİ ÇAMLICA PROJESİ HAKKINDA:


Emaar Türkiye’nin Büyükçekmece Gölü Vadisi’nde tamamlanan birinci projesi Toskana Vadisi’nin ardından geliştirdiği Çamlıca’daki yeni projesi ülkenin en büyük karma kullanım projesidir. 


Emaar’ın Çamlıca’da yer alan projesi, henüz satışa çıkmadan Avrupa’nın en iyi projelerinden biri olarak ödül kazandı. Projede 1’den 5’e kadar odalı farklı konut tipleri ve İstanbul’un en büyük alışveriş merkezlerinden biri yer alacak. Kent sakinlerine 400’den fazla mağaza ile hizmet verecek olan yeni alışveriş merkezi, “akıllı alışveriş” ve “yaratıcılık” temalarını dinlence, eğitim ve eğlence işlevleriyle birleştirecek. 


Türkiye’nin önde gelen markalarının yanı sıra uluslararası birçok markanın yer alacağı alışveriş merkezi, içinde yer alan keşif merkezi, eğlence merkezi, buz pateni pisti ve 15 salonlu dev sinema kompleksi ile ziyaretçilerine keyifli zaman geçirmeleri için farklı imkânlar da sunacak. 


EMAAR’ın Çamlıca’daki yeni projesi, şehrin ana karayolu ulaşım ağında yer almasının yanı sıra, Anadolu Yakası’nda yapımı devam eden raylı sistemle birlikte daha kolayca erişilebilir olacak ve İstanbul’un geneline hitap eden bir çekim merkezi haline gelecektir.


0216 547 17 00

http://www.emaar.com.tr/


projeye sor



Geri Dön